Un lladre roba 500 euros en roba i fuig corrents d'una botiga al centre de Reus

La càmera de seguretat va gravar el moment en què fugia
Imatge d'arxiu d'una patrulla dels Mossos d'Esquadra. | TarragonaDigital

 

Una botiga de roba del centre de Reus va patir un robatori la tarda d'aquest divendres, 1 de març. Cap a les cinc de la tarda, un lladre va entrar a la botiga Di Marca Outlet, al número 16 del carrer de les Galanes, i va robar diverses peces de roba per un valor d'uns 500 euros. Segons ha informat el 'Diari de Tarragona', es va endur una jaqueta, un jersei, un polo, unes ulleres i unes sabates esportives. 

 

El lladre va passar-se una estona donant un tomb per la botiga, mirant la roba, en va seleccionar algunes peces, se les va emprovar i va anar a la caixa amb la intenció, aparentment, de pagar els productes. La càmera de seguretat va captar les imatges del lladre, que va deixar la roba a sobre del taulell de la caixa, mentre la dependenta anava escanejant els productes. 

 

En un moment donat, mentre la treballadora tenia la vista fixada a l'ordinador, el lladre va agafar tots els productes que havia deixat a sobre del taulell i va fugir corrents per la porta de la botiga, que es trobava just al costat de la caixa. A les imatges es pot veure com la dependenta també surt corrents de darrere del taulell, amb la intenció d'atrapar-lo, però sense èxit. El propietari de la botiga va entregar les imatges de la càmera de videovigilància als Mossos d'Esquadra la mateixa tarda del divendres, en el moment en què va formalitzar la denúncia. Ara els Mossos iniciaran la investigació corresponent per tal d'identificar l'autor del robatori. 

 

Detingut in fraganti a Reus quan escanyava un home per robar-li la cartera i el mòbil

Els Mossos d'Esquadra van detenir, el passat dilluns 25 de febrer, el presumpte autor d'un delicte de robatori amb violència i un delicte de danys. Els Mossos van rebre l'alerta que un home n'estava escanyant un altre al barri de la Pastoreta de Reus, utilitzant la tècnica d'arts marcials coneguda com a «mata lleó». Quan l'agressor va veure els agents dels Mossos, va fugir corrents mentre llençava tres telèfons mòbils i una cartera. La policia va poder-lo interceptar i va ser detingut.