Busquen 60 voluntaris per provar els efectes d'un extracte natural sobre l'envelliment de la pell

Eurecat, l'Hospital Universitari Sant Joan i la Universitat Rovira i Virgili són els encarregats de l'estudi
Estudiaran els efectes beneficiosos d’un extracte natural ric en polifenols sobre l’envelliment de la pell | cedida

 

Busquen una seixantena de voluntaris per a participar en un estudi on es vol avaluar si la ingesta diària d'un extracte natural ric en polifenols pot tenir efectes beneficiosos sobre l'envelliment de la pell, a través de la millora de la seva elasticitat. Els encarregats de realitzar aquest estudi són la unitat de Nutrició i Salut del centre tecnològic Eurecat, amb seu a Reus, l'Hospital Sant Joan i la Universitat Rovira i Virgili (URV).

 

La recerca vol veure aquests efectes mitjançant un seguiment clínic del consum de l’extracte. La durada de l'estudi serà de sis setmanes de durada i requerirà la realització de tres visites presencials, on es farà un seguiment de la dieta, del consum del producte i es realitzarà l’estudi de la pell i una analítica sanguínia.

 

Per poder participar en l’estudi, els voluntaris hauran de fer una visita prèvia per comprovar que presenten o no els aspectes que indiquen un grau determinat d’envelliment de la pell que podria beneficar-se del consum de l’extracte. Els voluntaris han de tenir unes certes característiques com no fumadors i no presentar malalties gastrointestinals cròniques. En aquest cas, tampoc hi poden participar dones embarassades o en període de lactància.

 

Més notícies de la categoria Reus