ALERTA

Nit d'un cotxe i contenidors cremats al barri de Campclar

NOVETATS

L'Ajuntament de Torredembarra acusa Magrinyà de falsificar uns 100 documents

Busquen 60 voluntaris per provar els efectes d'un extracte natural sobre l'envelliment de la pell

Eurecat, l'Hospital Universitari Sant Joan i la Universitat Rovira i Virgili són els encarregats de l'estudi
Estudiaran els efectes beneficiosos d’un extracte natural ric en polifenols sobre l’envelliment de la pell | cedida

 

Busquen una seixantena de voluntaris per a participar en un estudi on es vol avaluar si la ingesta diària d'un extracte natural ric en polifenols pot tenir efectes beneficiosos sobre l'envelliment de la pell, a través de la millora de la seva elasticitat. Els encarregats de realitzar aquest estudi són la unitat de Nutrició i Salut del centre tecnològic Eurecat, amb seu a Reus, l'Hospital Sant Joan i la Universitat Rovira i Virgili (URV).

 

La recerca vol veure aquests efectes mitjançant un seguiment clínic del consum de l’extracte. La durada de l'estudi serà de sis setmanes de durada i requerirà la realització de tres visites presencials, on es farà un seguiment de la dieta, del consum del producte i es realitzarà l’estudi de la pell i una analítica sanguínia.

 

Per poder participar en l’estudi, els voluntaris hauran de fer una visita prèvia per comprovar que presenten o no els aspectes que indiquen un grau determinat d’envelliment de la pell que podria beneficar-se del consum de l’extracte. Els voluntaris han de tenir unes certes característiques com no fumadors i no presentar malalties gastrointestinals cròniques. En aquest cas, tampoc hi poden participar dones embarassades o en període de lactància.