Exterior de l'Institut Baix Camp de Reus

Canvis en alguns centres de Reus en aprovar les llistes definitives d'escolarització

L'Institut Baix Camp guanya un grup i l'Institut Domènec i Montaner el perd | Hi haurà el mateix nombre de grups de P3

Les llistes definitives per a l'escolarització 2021-2022 a Reus  ja s'han aprovat. En conseqüència d'això hi ha hagut canvis en alguns centres escolars reusencs, tan de secundària com de primària. 

L'Institut Baix Camp guanyarà un grup i, en canvi, l'Institut Domènech i Montaner el perd. Pel que fa a primària, es mantenen tots els grups de P3 que hi havia a la ciutat. A més, quatre centres educatius tindran les ràtios en 15 alumnes. 

Aquestes són algunes de les principals novetats que hi ha en els centres de Reus. Han sortit les llistes amb les assignacions definitives de places escolars per a la preinscripció  del proper curs. Una altra de les novetats que hi haurà és l'adscripció única per a 1r d'ESO.

El regidor d'Educació, Daniel Recasens, ha manifestat que «el que més inquietava a les famílies era el compromís que els germans d'alumnes que havien perdut l'adscripció hi poguessin tenir cabuda i podem confirmar que no hi ha hagut cap cas que hagi quedat fora, i que s'han unit a tots els alumnes de 6è de primària que no tenien continuïtat a l'ESO i van presentar la sol·licitud de preinscripció correctament i dins de termini, a l'únic centre adscrit».

Es poden consultar les llistes amb les assignacions

La línia de P3 està gairebé plena. S'han fet 916 assignacions a centres de Reus i només queden 78 places vacants, en diferents escoles tant a públiques com a concertades.

A la web de l'Ajuntament de Reus es poden consultar les llistes anonimitzades amb les assignacions. Hi ha totes les dades en els cursos des de P3 fins a 4t d'ESO, així com les llistes d'espera que estaran vigents fins al 3 de setembre.

En números doncs a Reus per al curs 2021-2022 hi haurà 46 grups de P3  i 48 per a 1r d'ESO que són els mateixos que hi ha al curs actual.