Cap de setmana de música i teatre al Bravium de Reus

Keep Calm Duet presenta el seu primer treball discogràfic, mentre que l'actor i músic Jordi Carré ofereix l'audició teatralitzada 'Tradició oral'
Josué García (Fiscorn) i Andrés Bastiani (guitarra), el Keep Calm Duet, presenten el seu primer treball | cedida

 

 

El cap de setmana del 16 i 17 de febrer, el Bravium teatre de Reus acollirà l'actuació de Keep Calm Duet i la representació de l'audició teatralitzada 'Tradició Oral', a càrrec del músic i actor Jordi Carré. Concretament, dissabte a dos quarts de vuit de la tarda Josué García i Andrés Bastiani, els Keep Calm Duet presentaran el seu primer treball discogràfic; mentre que 'Tradició Oral' es podrà veure diumenge a les dotze del migdia.

 

Concert de Keep Calm Duet + Eric Sanchez

Mostra de l'intercanvi cultural entre dos amants de la música procedents de llocs i registres musicals diferents, l'uruguaià Andrés Bastiani aporta el seu mestratge a la guitarra clàssica, fruit de la seva formació acadèmica, i l'ànima en la interpretació d'un repertori àmpliament basat en 'est àndards' de la música popular sud-americana; mentre que el tarragoní Josué García hi suma l'experiència en la creació de línies melòdiques i improvisacions caracacterístiques del seu coneixement del jazz.

 

De manera excepcional, en aquest concert de presentació del nou disc, comptaran amb la participació d'Èric Sanchez, una jove promesa de la música moderna al territori.

 

Les entrades es poden reservar a través de la pàgina web del Bravium teatre de Reus; i tenen un preu de 6 euros pels socis i 8 pel públic general.

 

 

 

 

La tradició no escrita i la història dels instruments de la Festa

En l'espectacle familiar de música i teatre 'Tradició Oral', Jordi Carré explica a través d'una història de ficció, la rellevància de la tradició no escrita, especialment en l'àmbit musical. 

 

Amb el suport de projeccions de vídeo on apareixen diversos elements de la cultura popular, l'actor, músic, docent i intèrpret descobreix el so i la història de la tradició musical lligada a la Festa; una audició fantàstica que aproparà als espectadors al patrimoni cultural d'una manera entretinguda i divertida.

 

Les entrades per a l'espectacle ja es poden reservar a la web del Bravium teatre, i tenen un preu de 5 euros.

 

L'actor i músic Jordi Carré presenta 'Tradició Oral', una fantàstica audició teatralitzada | cedida