Crida de l'Institut Pere Mata a enviar cartes d'ànim a les persones ingressades

L'objectiu és fer més amè el confinament de les persones ingressades

L'Hospital Universitari Institut Pere Mata de Reus fa una crida a la població per ajudar les persones ingressades a fer més amè el confinament. Demanen que s'enviïn cartes de suport als pacients, tenint en compte que no poden sortir ni retrobar-se amb les seves famílies. Han habilitat una adreça de correu electrònic on es poden dirigir els missatges, que els professionals del centre transmetran a les persones usuàries.

La crida prové d'aquests professionals, que treballen a l'Institut Pere Mata, i que veuen com les persones a qui atenen no poden sortir a causa del confinament, i tampoc poden reunir-se amb les seves famílies. És per això que proposen que tothom que ho vulgui enviï cartes, missatges, dibuixos o qualsevol altra mena de comunicació positiva per donar-los ànims.

Per fer-ho han habilitat el correu cartesperemata@gmail.com, una adreça que consultaran diàriament. Cada dia, de fet, llegiran i ensenyaran el que hi arribi a les persones que hi estan ingressades amb l'objectiu de fer-los més passable l'aïllament. Es tracta d'una mostra més dels efectes que té l'epidèmia de coronavirus actual, i l'impacte de les mesures preventives decretades per tal de frenar-ne el contagi.

De la mateixa manera que es mantenen els aplaudiments al personal sanitari cada vespre a les vuit, o amb la mateixa voluntat que s'estan organitzant xarxes ciutadanes d'ajut mutu, des de l'Hospital Universitari Institut Pere Mata confien que la col·laboració ciutadana permeti fer més agradable el temps de confinament als usuaris, que no poden sortir de les instal·lacions.

"📽 VÍDEO: Emotiu homenatge als treballadors de l'Hospital Sant Joan de Reus" "🔴Un usuari de la residència del Taller Baix Camp de Reus, positiu en coronavirus"