GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El Corredor del Mediterrani i Reus, a debat a la Cambra de Comerç

Comptarà amb la presència del regidor Daniel Rubio i el president de Ferrmed, Joan Amorós
El Corredor del Mediterrani i Reus, a debat a la Cambra de Comerç | Jordi Olària Gras

 

La Cambra de Comerç de Reus acollirà, aquest dimarts, 7 de maig, una jornada sobre el Corredor del Mediterrani i el seu impacte en la competitivitat de Reus i la seva economia. La conferència començarà a les 18.30 hores i anirà a càrrec del president de l’associació multisectorial empresarial Ferrmed, Joan Amorós. L’associació està compromesa amb la unió d’Europa de nord a sud mitjançant la connexió entre les zones de major activitat que oferiria un corredor ferroviari.

 

En la jornada hi assistirà, a banda del president de Ferrmed, també el vicepresident primer de la Cambra de Comerç de Reus, Xavier Colom, i de Daniel Rubio Angosto, regidor de Medi Ambient i Ocupació per la formació Ara Reus. Durant la jornada s’abordaran les oportunitats que la creació d’infraestructures ofereix a la competitivitat de les ciutats i els seus sectors econòmics comercials.

 

Imatge d'unes vies del Corredor Mediterrani | Cedida

 

 

L'estació intermodal a l'aeroport, una infraestructura molt demandada

Un dels temes principals a debatre es la construcció d’una estació intermodal a l’aeroport de Reus, projecte paralitzat des del 2009. A més, també s’abordaran altres projectes ja planificats al territori i que continuen paralitzats o sense partida pressupostària.

 

Els ponents argumenten que la construcció d’una estació intermodal seria una proposta molt beneficiosa per Reus, una infraestructura crucial per al territori perquè oferiria l’oportunitat de centralitzar les comunicacions i transports de la Costa Daurada. A més, també acabaria consolidant el potencial turístic de Reus i rendibilitzant les inversions que el sector privat ha realitzat per optimitzar els recursos turístics de la ciutat.

 

També et pot interessar