Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

NOVETAT GRATIS:

T'enviem gratis al mòbil les últimes notícies de Reus. Fes clic aquí et sorprendrà!

SANTA TECLA

El programa d'aquest dilluns, 23 de setembre, dia de Santa Tecla

ATENCIÓ

El conductor kamikaze detingut a Cambrils denuncia vuit mossos per suposades lesions

URGENT

Almenys nou detinguts en un operatiu de la Guàrdia Civil contra l'independentisme

El cor femení del Farnborough Hill, a Anglaterra, oferirà un concert gratuït a la Prioral de Reus

La formació també actuarà a la Catedral de Tarragona i a la Sagrada Família de Barcelona
Part del cor del col·legi Farnborough Hill, de gira per Catalunya | Cedida

 

 

En una adaptació de la clàssica dita, és estiu i tota música viu. A Reus, el pròxim dimarts 9 de juliol, a les vuit del vespre, la Prioral de Sant Pere s’omplirà de sons i harmonies amb el concert del cor del col·legi Farnborough Hill de Hampshire, al Regne Unit, dirigit per Ian Taylor i conformat per un total de 23 noies d’entre 14 i 18 anys.

 

La coral anglesa, precisament, es troba de gira per Catalunya i oferirà també concerts a Barcelona i Tarragona amb un repertori que inclou obres sacres i seculars de compositors i èpoques diverses, com ara Vivaldi, Mozart, Elgar, Dvorak, George Gershim o Ola Gjeilo.

 

 

NOVETAT! Descarrega’t gratis al teu mòbil l’aplicació Android de Tarragona Digital i llegeix totes les notícies de Reus!

 

Música, religió i escola

El cor sènior del Farnborough Hill —un col·legi privat femení— està format, en total, per una cinquantena de noies i integrat completament a la vida escolar. En el seu dia a dia, les joves canten als serveis religiosos de la seva capella, a més de participar en concerts i d’altres esdeveniments.

 

Fora de l’escola, la formació ha cantat Vespres a diverses i prestigioses institucions del país, com les catedrals de Salisbury i Winchester, o la capella de Sant Jordi del castell de Windsor, una de les emblemàtiques residències de la família reial britànica.

 

Cançons populars i música del West End londinenc

Més enllà del seu repertori sacre, el cor del Farnborough Hill es caracteritza pels seus arranjaments de peces espirituals, cançons populars i música d’espectacles del West End londinenc. A la seva gira per casa nostra, les joves oferiran música amb acompanyament i sense.

 

Concerts a Tarragona i Barcelona

La coral tancarà el seu ‘tour’ per Catalunya amb el concert de Reus —gratuït—, després de realitzar un concert i missa cantada a la cripta de la Basílica de la Sagrada Família de Barcelona —dissabte, 6 de juliol—, una missa cantada a la catedral de Tarragona i un concert a l’església tarragonina de Sant Agustí —diumenge, 7 de juliol, a les 11.00 hores i a les 18.30 hores, respectivament.

 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Reus. És gratis!

Comentaris