Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Ferida greu una dona en xocar amb el patinet contra un cotxe a Reus

Testimonis presencials asseguren que anava en patinet elèctric i s'hauria saltat un 'cediu el pas'
Unitats de la Guàrdia Urbana de Reus i del SEM s'han desplaçat al lloc de l'accident | Albert Fuertes

 

Un cotxe ha atropellat la usuària d'un patinet elèctric a Reus que, segons testimonis presencials, s'ha saltat un 'cediu el pas' al carrer de l'Aigua Nova, al barri Horts de Miró. La víctima, de 36 anys, ha resultat ferida menys greu i els operatius del Sistema d'Emergències Mèdiques l'han immobilitzat per traslladar-la a l'hospital, on ha ingressat perquè s'estudiés l'estat de les contusions múltiples que havia patit. Els fets han passat quan faltaven uns minuts per la una del migdia a l'encreuament amb el carrer de Sant Antoni Maria Claret.

 

La furgoneta de la Guàrdia Urbana, amb el patinet al costat | Albert Fuertes

 

Segons testimonis presencials, la usuària del patinet ha arribat a l'encreuament des del carrer de Sant Antoni Maria Claret per seguir recte en direcció al carrer Camí de Tarragona, i no s'hauria aturat ni hauria reduït la velocitat en arribar a l'altura del carrer de l'Aigua Nova. És per aquesta via per on circulava el cotxe, que tampoc ha pogut fer res per evitar l'impacte.

 

El SEM hi ha mobilitzat dues ambulàncies, que han assistit la dona, en situació menys greu, i l'han acabat traslladant a l'Hospital Sant Joan. Els ocupants del vehicle han resultat il·lesos i la persona que el conduïa ha donat un resultat de 0,00 mil·ligrams d'alcohol per litre d'aire espirat a la prova d'alcoholèmia.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Reus. És gratis!

Comentaris
Joan
Volem normatives pels patinets. Cursets com per les motod de 50, Multes pels qui se salten els senyals, Matriculats perquè es puguin identificar els infractors. A una veïna la va fer caure un patinet. Quantes desgràcies més han de passar perquè això es reguli?
Montse
Perquè és permet tan els patinets electrics com bisicletas PASAR per las aceras, no són vianants, són maquinas, i fins que no hi així un accident greu o pitjor, no es farà res????
Joan Carles
Qualsevol persona amb més de 14 anys que vagi amb patinet té un problema mental.
Bego
Tinc 41 anys i sóc usuària del patinet, és el meu transport del dia a dia per anar a treballar i no tinc cap problema mental com algú qualifica al personal que els utilitza. Senyors això és el futur, porto casc i tinc una assegurança. Simplement mentre no hi hagi cap ordenança és tenir una mica de civisme a l'hora de conduir.
Josep
Segons diu la noticia el conductor del cotche,ha donat negatiu en la proba d'alcoholemia 0'00. La preguta es "i qui era el nivell d'alcoholemia de la Sra del patinet
Joan
Es com les bicis, també volen que se'ls respecti però a on hi ha carril bici adequat i es obligatori per a elles van per la via de circulació, no respecten semàfors quan hi estan obligats. Per trànsit una bicicleta amb algunes obligacions menys, com les de no disposar de carnet es igual que un ciclomotor. Per cert un pas de pes tons si no està balitzat també com de bicicletes en aquests vehicles si ha de passar a peu no dalt de la bici. De totes maneres crec que una mica de civisme per part de tots plegats ens aniria millor.
Bicarbonat
Joan Carles, de què vas? Potser el problema mental el tens tú al cap xato, tinc 30 anys i vaig amb patinet per facilitar-me el transport cap a la feina , ajudo al medi ambient i creu-me que vaig amb molt de compte amb vianants i cotxes.
Hans
pel que tinc entès els ciclistes no poden anar per la vorera, no poden creuar un pas de vianants, han de respectar els límits de velocitat, han d'aturar-se als semàfors, no poden anar en contra direcció, han de portar casc, etc... encara espero que en multin algun perquè cada dia en veig moltes d'aquestes. més d'un ensurt he tingut amb ciclistes
CLAUDIA
Hola soy la dona de 36 años accidentada ayeri con el patinete! Yo frene! me aserque más que no tenía visibilidad el coche ia lo tenía de frente y ningún momento el coche frenó! O intentar evitar el accidente! Posible que pierdera por un momento el conocimiento, reaccione a unos garitos de un hombre que se dirigía al coche que parara , no te varias mira lo que as echo! El coche se iba a la fuga si no fuera por el hombre que le gritaba! Me Isieron la prueba de alcohol y di 0.00 no soy consumidora de alcohol ! Siempre voy con precaución tanto en vía pública o asera respetando los usuarios, y con Respecto a todol mundo les pido que no able antes de saber las cosas y no estamos mal de la cabeza por ir en un patinete eléctrico, para muchos de nosotros es el medio de transporte para desplazarnos! Saludos
Xavi
Que voleu normativa i q osties? Menys histories. Q ni tant sols les bicicletes compleixen les normes d circulació a diari!!!! Estàs carregat d romansos Joan!!!!! Per culpa d gent com tu hi ha tanta borucràcia en aquest pais.