INVITACIÓ:

Et convidem al nou grup oficial de Facebook de TarragonaDigital on comentarem l'actualitat de TGN entre tots. APUNTEU-VOS CLICANT AQUÍ!

Denuncien la presència de xeringues a un solar del polígon Tecnoparc de Reus

L’Associació de Veïns Primer de Maig demana que es posi solució al problema
El solar compta amb desenes de xeringues | Adrià Morte

 

Si una persona passeja pel solar adjacent al carrer Portugal de Reus, situat al polígon Tecnoparc, pot trobar desenes i desenes de xeringues. Aquesta és la situació actual que pateix aquest punt de la ciutat, una situació que el president de l’Associació de Veïns Primer de Maig, Eduardo Navas, defineix com a «molt perillosa i preocupant».

 

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

 

De fet, Navas explica que «cada dia a les 19.00 hores de la tarda veiem com vénen a punxar-se i després deixen les xeringues, els pots de metadona i la resta de residus a terra». Aquest espai es tracta d’una zona on sovint moltes persones aprofiten per passejar la seva mascota o inclús, els caps de setmana, nombroses famílies caminen amb els seus fills i filles.

 

El president veïnal comenta que «això és molt perillós perquè aquí hi passa molta gent i algun dia pot passar alguna desgràcia, sigui amb un nen o nena que es punxi o amb un animal que trepitja una xeringa». Navas lamenta que en nombroses ocasions ha alertat d’aquesta situació a l’Ajuntament de Reus però el consistori no ha respost a la seva queixa.

 

El carrer Portugal està situat al polígon Tecnoparc de Reus | Adrià Morte

 

Per una altra banda, el president de l’Associació de Veïns Primer de Maig ha explicat que aquesta situació també «malmet la imatge de Reus» ja que hi aparquen treballadors i treballadores de les empreses del polígon. A més, també ha posat com a exemple la darrera fira ExproReus que es va celebrar ara fa unes setmanes. Assenyala que nombrosos visitants van aparcar el seu cotxe en aquest carrer i van poder veure de primera mà la presència de xeringues al solar.

 

Els veïns d’aquesta zona de la ciutat demanen que es posi solució al problema i que puguin gaudir d’aquest espai sense el perill que pot comportar l’acumulació d’aquests instruments.

Més notícies de la categoria Reus