Una dona s'enfronta a presó per agredir i robar a un avi de Reus

La processada ja havia estat condemnada a tres anys i mig de presó per un altre robatori anterior
Una dona s’enfronta a cinc anys de presó per agredir i robar 20 euros a un avi de Reus | TarragonaDigital

 

La fiscalia demana cinc anys de presó per a una lladre reincident que va agredir un avi de 82 anys a casa seva i li va robar 20 euros. Els fets es remunten al 5 de gener passat a Reus. Segons l’escrit d’acusació, cap a dos quarts d’una del migdia la dona, de 43 anys, va anar al pis de l’ancià amb l’ànim d’obtenir «un benefici econòmic il·lícit».

 

L’home va obrir la porta pensant que era el seu nét qui trucava, i la lladre va entrar al pis. Segons la fiscalia, aprofitant-se de l’edat avançada de la víctima, la dona li va exigir que li lliurés els diners. Com que l’ancià s’hi va negar, va forcejar amb ell i li va propinar cops al pit fins que li va poder prendre la cartera que duia a la butxaca, en va treure 20 euros i va fugir.

 

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

 

Delicte de robatori amb violència, segons la fiscalia

La fiscalia considera que els fets constitueixen un delicte de robatori amb violència en casa habitada amb els agreujants de reincidència i abús de superioritat, pel qual demana cinc anys de presó i la prohibició d’apropar-se a menys de 500 metres de la víctima o comunicar-se amb ell durant sis anys. 

 

El ministeri fiscal també demana 360 euros de multa per un delicte lleu de lesions per les contusions que va patir l’home. En concepte de responsabilitat civil, la fiscalia proposa que la dona indemnitzi la víctima amb 120 euros per les lesions i amb 20 euros pels diners sostrets —i no recuperats—. 

 

La processada està empresonada per aquests fets des del 10 de gener passat i el cas es jutjarà pròximament als jutjats penals. El 15 de març del 2018, la dona ja va ser condemnada per un jutjat de Reus a tres anys i mig de presó per un robatori anterior.

 

 

També et pot interessar: