脷LTIMA HORA

馃毀 L'autopista AP-7 continua tallada al seu pas per l'Ampolla

Dos incendis de vegetaci贸 a Reus en menys de quatre hores

Crema la vegetaci贸 d'una granja prop del cementiri municipal | Es proclama un petit incendi en un solar prop de l'estaci贸 d'autobusos
Moment de l'incendi al carrer de Ramon J. Sender, prop de l'estaci贸 d'autobusos de Reus | Cedida

 

El primer incendi ha tingut lloc darrere del cementiri de Reus en una zona de vegetaci贸 d'una granja la carretera C-14z, aquest migdia de dimarts 18 de juny. El segon incendi s'ha produ茂t prop de l'estaci贸 d'autobusos de Reus, tamb茅 en un descampat quan passaven pocs minuts de les sis de la tarda. En menys de cinc hores a Reus s'han produ茂t dos incendis de vegetaci贸.

 

Una espurna provoca un incendi en una granja

Fins a dues dotacions dels Bombers de la Generalitat s'han despla莽at a la carretera C-14, en una zona que es troba darrere del cementiri municipal de Reus aquest migdia. Els bombers han apagat un petit incendi que tot a punta que s'ha produ茂t a causa d'un quadre el猫ctric a l'exterior d'una nau, quan una espurna ha saltat i ha afectat una zona de vegetaci贸 que estava al costat de la granja.

 

Crema la vegetaci贸 d'un solar buit

El segon incendi ha tingut lloc prop de l'estaci贸 d'autobusos de Reus, en un solar buit que es troba abandonat al carrer de Ramon J. Sender. La vegetaci贸 que hi ha a l'interior d'aquest solar ha comen莽at a cremar i una dotaci贸 dels Bombers de la Generalitat s'ha despla莽at al lloc dels fets per apagar les flames. Aquest incident s'ha convertit un petit incendi que no ha causat danys materials ni cap v铆ctima, per貌 s铆 que ha creat gran expectaci贸 entre les persones que es trobaven per la zona.

💬 Fes clic aqu铆 per rebre al teu m貌bil l'actualitat de Reus. 脡s gratis!

Comentaris