GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Dos incendis de vegetació a Reus en menys de quatre hores

Crema la vegetació d'una granja prop del cementiri municipal | Es proclama un petit incendi en un solar prop de l'estació d'autobusos
Moment de l'incendi al carrer de Ramon J. Sender, prop de l'estació d'autobusos de Reus | Cedida

 

El primer incendi ha tingut lloc darrere del cementiri de Reus en una zona de vegetació d'una granja la carretera C-14z, aquest migdia de dimarts 18 de juny. El segon incendi s'ha produït prop de l'estació d'autobusos de Reus, també en un descampat quan passaven pocs minuts de les sis de la tarda. En menys de cinc hores a Reus s'han produït dos incendis de vegetació.

 

Una espurna provoca un incendi en una granja

Fins a dues dotacions dels Bombers de la Generalitat s'han desplaçat a la carretera C-14, en una zona que es troba darrere del cementiri municipal de Reus aquest migdia. Els bombers han apagat un petit incendi que tot a punta que s'ha produït a causa d'un quadre elèctric a l'exterior d'una nau, quan una espurna ha saltat i ha afectat una zona de vegetació que estava al costat de la granja.

 

Crema la vegetació d'un solar buit

El segon incendi ha tingut lloc prop de l'estació d'autobusos de Reus, en un solar buit que es troba abandonat al carrer de Ramon J. Sender. La vegetació que hi ha a l'interior d'aquest solar ha començat a cremar i una dotació dels Bombers de la Generalitat s'ha desplaçat al lloc dels fets per apagar les flames. Aquest incident s'ha convertit un petit incendi que no ha causat danys materials ni cap víctima, però sí que ha creat gran expectació entre les persones que es trobaven per la zona.