L'espectacle itinerant «La llebre i la tortuga» recorrerà els carrers de Reus aquest dissabte

Començarà a les 19 hores des de la plaça del Prim
Imatge de l'espectacle itinerant «La llebre i la tortuga» | Teatre Nu

Segueixen les activitats nadalenques a la ciutat de Reus. Aquest dissabte, 28 de desembre, arriba a la ciutat l’espectacle itinerant «La llebre i la tortuga», a càrrec de la companyia Teatre Nu. A partir de les 19 hores des de la plaça del Prim, l’espectacle recorrerà el Raval de Santa Anna, ja que per les seves dimensions, la seva mobilitat és reduïda. La representació explica una història popular i la fa viure pels carrers de la ciutat, per posar davant dels ulls de la gent la realitat d’uns personatges mítics i convertir el públic i el seu espai quotidià en protagonistes.

L’espectacle vol explicar la coneguda faula d’Isop i compartir-la amb la gent que passa pel carrer. La llebre i la tortuga són mig mecànics, mig reals. Cada personatge viatja en un vehicle que és una mena d’alter ego, un titella mecànic sobre el qual es desplacen els actors. L'espectacle està dirigit per Víctor Borràs i interpretat per Montse Pelfort, Mònica Torra, Nerea Mendia, Francesc Mas i Joan Valentí.

La representació de «La llebre i la tortuga» forma part del calendari d’activitats programades durant aquestes festes de Nadal a Reus, sota la direcció de Leandro Mendoza, responsable de l’organització del festival de circ Trapezi.

"🏊 Primers passos del futur centre aquàtic i de fitness de Reus" "🎄L'Associació Down Tarragona, l'encarregada de decorar l'arbre de Nadal de Benestar Social"