ÚLTIMA HORA

Tarragona i les Terres de l'Ebre registren 28 positius i 2 defuncions per Covid-19

Utilitzen un cotxe per entrar a robar a una botiga de mòbils a Reus

Els fets han passat al carrer de Jesús de la capital del Baix Camp i els lladres s'han emportat mòbils d'alta gamma
Aquesta matinada han estampat un cotxe per entrar a robar dins de la botiga | Oriol Lleonart

Aquesta passada matinada, als voltants de les quatre, uns lladres han entrat a robar en una tenda de mòbils del carrer de Jesús de la ciutat de Reus. Per poder accedir dins la tenda i, així, cometre el crim, han utilitzat la força d'un vehicle contra l'aparador de la botiga, segons les fonts consultades per TarragonaDigital. En aquest sentit, els responsables del robatori s'han emportat mòbils d'alta gamma.

Roben mòbils d'alta gamma a una botiga Vodafone

Una botiga de mòbils, concretament, de la companyia Vodafone, ha estat robada aquesta matinada a la ciutat de Reus. Segons les informacions a les quals ha tingut accés aquest diari, han estat quatre les persones que han realitzat l'atracament.

Així doncs, quan faltaven pocs minuts per a les quatre de la matinada, els lladres han arribat amb un cotxe, el qual l'han posat de cul contra la reixa de la botiga i han fet marxa enrere repetidament, fins que han creat el suficient espai per poder entrar i saquejar la botiga.

Tanmateix, segons la informació donada pels responsables de la botiga a aquest mitjà, els lladres han anat directament a robar els mòbils d'alta gamma que hi havia dins la botiga, essent aquests els de més valor en el mercat.

El robatori de la botiga de Reus ha estat molt ràpid

Els veïns i veïnes del carrer, en sentir el soroll, es pensaven que podia estar caient un edifici, però en sortir a les balconades, han vist que s'estava cometent un robatori. Això sí, l'atracament ha estat ràpid, ja que mentre un dels lladres esperava dins del vehicle, els altres tres han entrat amb sacs per realitzar el robatori dins la botiga, i, segons les persones que viuen en el carrer, han estat poc més de 10 minuts.

Tanmateix, de moment, tot i saber quin tipus de producte s'han emportat els lladres, es desconeix quin és l'abast del robatori, així com la valoració dels danys causats. Segons les informacions donades per Mossos d'Esquadra a aquest mitjà, estan fent la corresponent investigació, a més d'estar pendents de la denúncia.

El robatori ha estat al carrer de Jesús | Oriol Lleonart

 

El crim s'ha comès vora les quatre de la matinada | Oriol Lleonart

 

Durant aquest matí els operaris han arreglat la porta de la botiga de telefonia. | Laia Solanellas

 

Els operaris han canviat el vidre de la botiga Vodafone que ha patit un robatori de matinada. | Laia Solanellas

 

"El Giny de Reus segueix sense rumb propi" "ATENCIÓ: A presó un jove de 22 anys que acumulava gairebé trenta antecedents policials"