Èxit en la primera edició de la fira de videojocs MR. GAME

Més de 7.000 persones han passat per la fira durant el cap de setmana
Imatges de la Fira de Videojocs Mr.Game a la Fira de Reus | Àngel

 

La primera fira de videojocs i oci digital que s'ha organitzat a Reus, la MR. GAME, ha tancat la seva primera edició amb un èxit total. La fira s'ha celebrat durant el 9, 10 i 11 de novembre a les instal·lacions de firaReus. 

  

La fira MR. GAME ha sigut organitzada per Vima Eventszones de videojocs, amb simuladors, zona de realitat virtual, PC Gaming, Dance, Arcade o IndieLeague of Legends, del de futbol FIFA19, del joc d'acció COD Black Ops III, de l'arxiconegut Fortnite i també de jocs de Fórmula 1

Les millors imatges de la primera fira de videojocs MR. GAME

Durant tot el cap de setmana les activitats de la fira MR. GAME han sigut amenitzades pels locutors de Ràdio Flaixbac, concretament Jordi Plans, que va animar el gran esdeveniment amb concursos i sortejos per a tots els assistents. A més, també s'ha celebrat un concurs de 'cosplay', que consisteix en vestir-se d'un personatge específic d'algun videojoc, d'una pel·lícula, d'un còmic o d'una sèrie manga. 

Imatges de la Fira de Videojocs Mr.Game a la Fira de Reus | Àngel

 

A la zona d'expositors hi destaca BEEPBOX, que ha ofert una gran varietat de productes de gaming. També cal destacar els expositors de desenvolupadors de videojocs independents, coneguts com a 'Indie', que han col·laborat amb la fira MR. GAME amb la presentació dels seus projectes i duent a terme diverses xerrades informatives, les quals van ser impartides per l'Escola Elisabeth, l'Institut de Formació i Empresa Mas Carandell i l'ENTI, l'Escola de Noves Tecnologies Interactives de la Universitat de Barcelona.

Vist el gran èxit que ha tingut aquesta primera edició de la fira MR. GAME, l'organització ha informat que ja està treballant per poder celebrar-ne una segona edició l'any 2019. 

"Èxit del primer cap de setmana de la Ganxet Pintxo de Tardor!" "‘Ciudadano Fernando Gallego: Baila o Muere’, guanyador del Premi Ciutat de Reus del Memorimage"