GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Més de 600 gossos participen en la fira Bestial de Reus

Per la fira hi han passat assistents de Catalunya i l'estat, però també d'Alemanya, Noruega o Rússia gràcies a l'Exposició Internacional Canina
Més de 600 gossos han participat en la fira Bestial de Reus. | Laia Solanelles

 

Més de 600 gossos han participat durant aquest cap de setmana en la fira Bestial de Reus. L'Exposició Internacional Canina, que commemorava el desè aniversari d'aquest certamen, ha portat fins a la capital del Baix Camp assistents d'arreu de Catalunya, l'estat i Europa. Xerrades, tallers, exhibicions de Dog Frisbee i un concurs de mascotes han omplert d'activitat la firaReus. A més, els assistents també han pogut comprar productes especialitzats en els més de quaranta estands que hi havia a l'espai. 

 

 

L'Exposició Internacional Canina de Reus, tot un èxit

L'Exposició Internacional Canina era el plat fort de la fira Bestial de Reus, que enguany complia una dècada. Els registres certifiquen tot un èxit: més de 600 gossos de diferents races han passat per la capital del Baix Camp durant aquest cap de setmana. A més, això ha provocat que assistents de França, Alemanya, Finlàndia, Noruega o Rússia s'hagin passejat pel recinte de la firaReus. 

 

L'altra activitat que també ha centrat la programació ha estat la campanya per fomentar les adopcions, sota el lema #BestialAdopta. S'han organitzat desfilades de gossos amb l'objectiu que els assistents poguessin adoptar-los. A més, centenars de persones s'han fotografiat al photocall instal·lat a l'accés a la fira i el patrocinador principal donarà 700kg de pinso a les associacions de gossos d'acollida presents en el certamen. 

 

El concurs de mascotes ha tingut enguany un format de gimcana. | Laia Solanelles

 

Exhibicions, tallers i xerrades a la fira Bestial 2019

La programació s'ha completat amb desenes de xerrades, tallers i exhibicions de Dog Frisbee en les modalitats d'ensinistrament i agilitat. També ha tingut èxit el concurs de mascotes, on trenta animals s'han inscrit en una modalitat de gimcana. D'altra banda, més de quaranta expositors han pogut mostrar els seus productes en els estands del saló.