GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Un estiu ple de música i activitats infantils a la Fira Centre Comercial

Cada dijous, divendres i dissabte fins a l'1 de setembre, de set de la tarda a nou del vespre, la terrassa de la Fira serà l'escenari d'actuacions de grups musicals

 

La terrassa de la Fira Centre Comercial ja ha acollit diversos espectacles i concerts. | TarragonaDigital.com

 

Aquest estiu estarà ple de bona música a la Fira Centre Comercial, que ha preparat una sèrie d'activitats musicals, infantils i d'animació adreçades a tots els seus públics. Cada dijous, divendres i dissabte fins a l'1 de setembre, de set de la tarda a nou del vespre, la terrassa de la Fira serà l'escenari d'actuacions de grups musicals, i també acollirà espectacles de màgia i d'animació per als més petits.

De fet, aquest dijous, dia 5 de juliol, es va iniciar el cicle amb la música jazz, soul i blues dels Pepper and Soul-Chloe, i va continuar amb la consolidada formació tarragonina The Soulman Quartet, que va actuar el divendres, i el taller infantil i teatral a càrrec de Kristina Pinkygril. Aquest dijous, dia 12 de juliol, els amants de la música del quartet britànic Els Beatles, tenen una cita amb l'actuació que faran els The Only Beatles. L'endemà, abandonem per un dia la música per gaudir de la màgia de Darío Mago, i tornem a ella el dissabte per escoltar les mescles del Dj Samuel Eme. 

 

Tots els concerts i espectacles del juliol es repetiran al mes d'agost

La setmana següent, el dijous 19 de juliol, serà el torn del jazz, el swing, el blues i el funk del duet format pel trompetista Xavi de la Salut i el guitarrista Joan Casellas. El divendres farà el seu monòleg el reconegut David Sas, que com el duet i Darío Mago, entre altres, repetirà l'ocasió el mes d'agost. I finalment, el dissabte arribarà l'animació infantil de Máximo Torao, com la que oferirà el dia 26 de juliol Susanita Pinceles. Tots aquests són els artistes que aniran completant el calendari estiuenc de l'agost, i és que cada cap de setmana de juliol i agost hi haurà ritme, comèdia i bon ambient a la terrassa de la Fira Centre Comercial.