Imatge del nou cotxe elèctric petit de l'Hospital Sant Joan de Reus

L’Hospital Sant Joan de Reus incorpora dos cotxes elèctrics petits per als infants de pediatria

L'eina fa més agradable el trasllat dels nens i nenes al quiròfan i ajuda a reduir l'estrès propi d'aquest tipus de situacions

L’Hospital Universitari Sant Joan de Reus ha incorporat dos cotxes elèctrics petits per als infants de pediatria. Autolica, concessionari oficial Mercedes-Benz i Smart a la demarcació de Tarragona, ha lliurat els vehicles perquè els nens i nenes que han de ser intervinguts quirúrgicament puguin traslladar-se d’una manera més agradable al quiròfan. La mesura també ajuda a reduir l’estrès propi d’aquest tipus de situacions.

Aquesta acció, segons el centre hospitalari, s’emmarca en el procés d’humanització de l’assistència, que vetlla per fer més amigable l’entorn de l’Hospital i més confortable l’estada, en aquest cas, dels infants i els seus familiars.

Els dos minicotxes, que poden ser conduïts pels mateixos infants o mitjançant un comandament a distància, són rèpliques a petita escala de la marca Mercedes. Concretament, es tracta del GLC AMG &·S i de l’AMG GT, aquest biplaça. Els vehicles estan pensats per a nens i nenes d’entre els 3 i els 8 anys, si bé el seu ús dependrà del pes i la talla dels infants.

A l’acte de lliurament dels vehicles han participat el regidor de Salut i Ciutadania de l’Ajuntament de Reus, Òscar Subirats, el gerent d’Autolica, Francisco Manuel Escura, el cap de vendes d’Autolica, Jaume Huguet, i diversos membres de la Direcció de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus i professionals de l’àrea quirúrgica.


Comentaris