ÚLTIMA HORA

Cop policial a Calafell als pisos ocupats

URGENT

La vaga general a les químiques de Tarragona serà el pròxim 19 de febrer

Un incendi crema quatre cotxes aparcats al pàrquing de l'Hospital de Reus

Un cotxe ha quedat calcinat completament, un altre ha quedat calcinat en gran part i dos més han quedat afectats
Imatge on es pot veure l'estat del cotxe calcinat a causa de les flames | Facebook / Francesc Roig
 

 

Un incendi ha cremat quatre cotxes que estaven aparcats al pàrquing de terra de l'Hospital Sant Joan de Reus, al carrer Universitat. Els fets han passat aquest dijous, 18 de juliol, al voltant de les 15.00 hores de la tarda i una dotació dels Bombers de la Generalitat s'ha desplaçat fins al lloc dels fets per apagar les flames, no hi ha hagut cap ferit. Cap a les quatre de la tarda l'incendi ja estava completament apagat i ha afectat quatre cotxes en total, un d'ells ha quedat calcinat completament, un altre ha quedat calcinat en gran part i dos més han quedat afectats per les flames. Fins al moment, es desconeixen les causes que hagin pogut provocar el foc.

 

 

Transformar el pàrquing de terra en una zona blava

Un dels nous projectes de l'Ajuntament de Reus és transformar el pàrquing de terra actual amb una zona blava que tindria un preu màxim de dos euros al dia. El projecte es va anunciar el novembre del 2018 i, actualment, està en fase de licitació i té un pressupost de 543.529,02 euros amb IVA inclòs. Comptarà amb un total de 297 places a un preu de mig euro cada hora fins a un màxim de dos euros al dia. Es preveu que les obres s'allarguin quatre mesos. A més, s'instal·laran una dotzena de fanals al llarg del perímetre i 16 més a l'interior del pàrquing.

 

D'altra banda, des de principis d'aquest mes de juliol els pàrquings subterranis de l'Hospital Sant Joan de Reus i del Tecnoparc formen part de la xarxa municipal de pàrquings de Reus. Així doncs, els pàrquings ja tenen noves tarifes i aparcar al de l'Hospital tindrà un cost de quatre euros diaris. En canvi, el del Tecnoparc costa dos euros per les mateixes 24 hores. Per als usuaris del pàrquing de l'Hospital s'han posat en circulació unes targetes d'hospitalització per dies, que permeten aparcar-hi els dies que calgui al mateix preu. Fins ara, hi havia dues tarifes possibles, la de tres dies que costava 22 euros al dia i la de cinc dies que costava 30 euros. Ambdues tarifes s'han abaratit 10 euros.