Un incendi de matolls i neumàtics a Reus es descontrola

El foc s'ha originat a la urbanització El Pinar a les quatre de la tarda
Camió bombers | CEDIDA

 

El servei d'emergències dels Bombers de la Generalitat ha rebut un avís d'incendi avui, dissabte 2 de març, quan passaven vint minuts de les quatre de la tarda. L'origen hauria estat la crema de matolls i neumàtics al nord de Reus, que s'hauria descontrolat a l'alçada del número tres del carrer del Gironès, a la urbanització del Pinar de Reus.

 

Fins al lloc dels fets s'han desplaçat dues dotacions dels Bombers de la Generalitat que han extingit l'incendi ràpidament i sense complicacions. Tot apunta que la crema de matolls i neumàtics s'havia descontrolat, i per aquest motiu ha estat necessària la intervenció dels bombers.

 

El vehicle ha cremat a l'alçada del número 16 de l'avinguda de Pere el Cerimoniós de Reus | Maite Crua

 

S'incendia una furgoneta a l'avinguda de Pere el Cerimoniós

Tanmateix, s'ha originat un incendi a l'avinguda de Pere el Cerimoniós de Reus, a l'alçada del número 16. Quan havien passat cinc minuts de les sis de la tarda, els Bombers de la Generalitat han rebut un avís d'incendi. L'origen havia estat la crema d'una furgoneta a la carretera. Una dotació dels Bombers de la Generalitat s'han desplaçat fins al lloc dels fets, que un cop finalitzades les tasques d'extinció, han netejat la via l'han adequat al trànsit, amb l'objectiu de prevenir accidents de circulació.

 

Imatge d'un bomber en les tasques d'extinció de l'incendi a la rambla del President Francesc Macià | Bombers

 

Crema un contenidor soterrat a Tarragona

D'altra banda, a Tarragona també s'ha proclamat un incendi quan faltaven deu minuts per les cinc de la tarda. A rambla del President Francesc Macià, fins a dues dotacions han extingit les flames que s'havien proclamat en un contenidor soterrat d'aquesta zona. Finalment els Bombers han pogut apagar les flames i per sort, cap persona ha resultat ferida en l'incendi.