Cremen els mobles d'una cuina al carrer Macià Vila de Reus

Els Bombers han actuat amb quatre dotacions terrestres | No hi ha hagut ferits en l'incident
Els Bombers han actuat per apagar les flames que afectaven els mobles d'una cuina al carrer Macià Vila de Reus | Ivan Compte

 

Els Bombers de la Generalitat han actuat aquest dilluns, 4 de febrer, en un incendi en la cuina d'un pis situat al carrer Macià Vila de Reus. En aquest sentit, fins al lloc de l'incident s'han traslladat quatre dotacions terrestres dels bombers.

Afortunadament, no hi ha hagut ferits i, segons han informat els Bombers, no s'han hagut de desallotjar els veïns del bloc a causa de l'incendi.

Crema la cuina d'un pis a Reus

El servei d'emergències ha estat alertat als voltants de tres quarts de dotze d'aquest dilluns per l'incendi dels mobles superiors de la cuina d'un dels pisos. Concretament, l'incident ha estat en el 3r 2a del número 7 del carrer Macià Vila de Reus. L'alerta ha estat donada quan s'ha vist que sortia fum per una de les finestres de l'habitatge. 

Fins al lloc de l'incendi, els Bombers de la Generalitat han acudit al lloc dels fets amb quatre dotacions per apagar les flames que hi havia en la cuina. Als voltants d'un quart d'una d'aquest matí de dilluns, s'ha donat per extingit l'incendi. 

Afortunadament, en aquest incident a la capital del Baix Camp, no hi ha hagut ferits i, segons han informat els Bombers de la Generalitat, no ha fet falta desallotjar els veïns de l'edifici, ja que no hi havia fum a l'escala i no s'ha vist afectat cap part del bloc de pisos.

Els Bombers han treballat durant mitja hora en l'incendi al carrer Macià Vila de Reus | Ivan Compte

També et pot interessar...

"El 'Sueldazo' de l'ONCE deixa milers d'euros a Reus" "ATENCIÓ: 2 ferits en un xoc entre 2 camions a l'AP-7 tarragonina"