Intervinguts a Reus 808 coixins falsificats amb la imatge d'un popular videojoc

La detenció s'ha fet a Reus i el presumpte culpable és un home de nacionalitat espanyola de 63 anys
La Policia Nacional ha intervingut més de 800 coixins falsificats amb una imatge d'un popular videojoc | Policia Nacional

 

Els agents del cos de la Policia Nacional han intervingut un total de 808 coixins falsificats amb la imatge corporativa d'un popular videojoc en una inspecció en una empresa del polígon industrial de Reus. 'Paquete' i 'Forni' és el nom de les dues operacions per lluitar en contra de la pirateria, en la qual, els investigadors han detingut a l'administrador de l'empresa inspeccionada, un home de 63 anys de nacionalitat espanyola per presumpte delicte contra la propietat industrial. 

 

La investigació va començar a Màlaga

La investigació va començar arran de la intervenció que els agents de la policia local de Màlaga van fer en un estand de Nadal al centre de la ciutat. Els agents van intervenir una vintena de coixins il·lustrats amb la imatge corporativa d'un popular videojoc i, tot plegat, es tractava de suposades imitacions. Al mateix temps, els agents van identificar al comerciant que venia els productes per un preu únic de 10 euros, molt més econòmics que els originals. Un cop els coixins van arribar a mans de la Policia Nacional, el comerciant va declarar davant dels agents —com a investigat, no com a detingut— i els agents van seguir les seves investigacions per arribar fins al final de l'assumpte.

 

Després de fer les seves investigacions, els agents van arribar a una sèrie de conclusions que els van portar a una empresa que tenia la seva seu social al polígon industrial de Reus. Aquesta empresa seria la seu d'on provenien els productes que s'havien intervingut a Màlaga. Durant el procés d'inspecció d'aquesta empresa, els agents van intervenir un total de 808 coixins falsificats i van detenir a l'administrador de l'empresa en qüestió per presumpte responsable d'un delicte contra la propietat industrial. 

 

La investigació s'ha dut a terme conjuntament entre el Grup II de Delictes Econòmics de la Comissaria Provincial de Màlaga i el Grup III d'investigacions Tecnològiques de la Prefectura Superior de Catalunya. 

 

Més de 800 coixins amb la imatge de Fortnite s'han intervingut | Policia Nacional

 

També et pot interessar: