'Joc de Trons, El Repte' passarà per La Fira Centre Comercial de Reus

Regals, un 'escape room', exhibicions, el drac 'Drogon' i el 'Tron de Ferro' seran els protagonistes de La Fira durant 10 dies

La Fira Reus Centre Comercial es convertirà en escenari de l'exitosa sèrie televisiva 'Joc de Trons'. Els visitants del centre comercial podran participar i experimentar l'activitat 'Joc de Trons, El Repte'. Des del pròxim 29 de març i fins al 7 d'abril, hi haurà diferents espais d'exhibició, jocs, regals i mostres del 'Tron de Ferro' i del drac 'Drogon' de la sèrie 'Joc de Trons'.

La Fira es converteix en 'Joc de Trons'

Els moments més rellevants de les set temporades la sèrie de televisió 'Joc de Trons', estaran representats en set vitrines a la planta baixa de La Fira, on se situarà l'àrea d'exhibició. Aquesta incitativa estarà gestionada per Merlin Properties que, amb diferents elements homenatjarà la mítica sèrie a partir de la mostra.

Drogon visitarà el centre comercial

D'altra banda, la planta segona de La Fira Centre Comercial de Reus es convertirà en una sala d''escape room' on amb grups de quatre a sis persones, podran viatjar a fins a 'Rocadragón',' Desembarco del Rey' o 'Invernalia'. Guiats per un 'game master', els participants hauran de completar la missió per sortir de l'experiència. A més, els assistents podran fer-se una foto al costat d'una rèplica de 'Drogon', un dels fidels dracs de 'Daenerys'. 

La Fira Centre Comercial Reus | Miguel Cabrerizo

 

Finalment la darrera activitat de l'experiència 'Joc de Trons, El Repte' es realitzarà a la primera planta de La Fira Reus. Els visitants al centre es podran fer una fotografia amb el mític Tron de Ferro de la sèrie 'Joc de Trons', ja que s'hi col·locarà una rèplica. Per acabar d'arrodonir les activitats es posarà a disposició del públic una ruleta on es podran aconseguir regals personalitzats.

'Joc de Trons, El Repte' passa per Reus

L'experiència de 'Joc de Trons, El Repte' arriba a Reus de la mà de La Fira, amb l'objectiu de fer passar una bona estona a tots els assistents, aprofitant que la sèrie estrena la seva vuitena i última temporada. Una experiència oberta de les 17.00 hores fins a les 21.00 hores entre dilluns i divendres, i d’11.00 hores a 14.00 hores i de 16.00 hores a 21.00 hores els dissabtes i diumenges. El públic podrà conèixer de primera mà, 'Joc de Trons' i tot el que està relacionat i sentir-se dins de la sèrie amb les diverses activitats.