Imatge virtual del futur Mercadona del passeig Misericòrdia, al solar de La Sedera

El Mercadona de La Sedera de Reus ja té data d'obertura

Suposarà tancar els dos supermercats més pròxims a la zona

Mercadona obrirà el nou supermercat del passeig de Misericòrdia el pròxim catorze de desembre tal con confirmen des de l'empresa. Aquesta obertura suposarà tancar l'establiment que la marca té al carrer de l'alcalde Joan Bertran i també el de l'avinguda de la Salle.

D'aquí a tres dilluns, el nou supermercat ubicat al solar conegut com la Sedera obrirà les portes. Una aposta que, des de l'empresa, s'ha explicat que va en la línia de modernitzar i millorar els establiments. En aquest cas es vol cobrir l'àrea que ara mateix abracen dos locals diferents.

Mercadona tancarà dos supermercats quan obri el de la Sedera

El del carrer de Joan Beltran, al barri de Mare Molas, abaixarà la persiana el dissabte cinc de desembre. El de l'avinguda de la Salle, a la zona del Greco, ho farà el dissabte dotze de desembre. Tot plegat per facilitar la logística que permetrà que, dos dies després, el dilluns catorze de desembre, obri portes el nou supermercat.

Les obres van començar aquest estiu i aquests dies s'estan ultimant els detalls necessaris per posar en marxa l'establiment. Segons explica l'empresa, es tracta d'una línia d'actuació que ja van encetar amb el supermercat del barri Niloga, que es va traslladar perquè es va valorar com una opció millor que reformar l'antic.

Hi ha altres casos en els quals es reforma un local per adaptar-lo a aquest nou model que, entre altres característiques, la companyia destaca que és molt més eficient energèticament i pel que fa a la sostenibilitat. Un exemple de reforma és el supermercat de l'avinguda dels Països Catalans.

En el cas del de la Sedera, l'obertura ha comptat amb el suport de l'Associació de Veïns del barri Monestirs. Només van posar com a condició que la circulació dels camions i la maquinària durant les obres i la que es plantegi per als cotxes quan s'obri el supermercat no alterin notablement la dinàmica del passeig de Misericòrdia.

A l'altre cantó s'hi van trobar la Plataforma Salvem La Sedera i l'associació de Veïns de Mas Vilanova, que van intentar, sense èxit, que el govern intervingués al solar, modificant el planejament urbanístic o expropiant-lo, per convertir-ho en un espai verd o d'ús públic.


Comentaris