El Mercat del Carrilet estrenarà un parc infantil

El 27 d'octubre es realitzarà una festa d'inauguració pels clients
El nou espai infantil del Mercat del Carrillet amb Montserrat Caelles i diversos paradistes | Ajuntament de Reus

 

Tot gairebé a punt perquè els nens i nenes que vagin al Mercat del Carrilet de Reus puguin gaudir del mercat d'una manera diferent. A partir d'ara el Mercat del Carrilet disposarà d'una zona de jocs infantils de 75 m². Amb terra tècnic adaptat als infants i envoltat de bancs. Aquest nou espai forma part dels treballs que s'han dut a terme al mercat per reorganitzar-lo i millorar la sala de vendes. Aquestes obres han suposat un pressupost de 40.000 euros. 

 

Un nou parc infantil al Mercat del Carrilet

El Mercat del Carrilet disposarà d'una zona infantil amb diversos elements de jocs pels més petits, un espai on podran passar l'estona mentre els seus familiars compren al mercat. Amb motiu de l'estrena del parc infantil, el mercat oferirà una festa d'inauguració el pròxim 27 d'octubre. En aquest acte els paradistes que treballen al Mercat del Carrilet, convida a tots aquells clients i veïns usuaris del mercat que assisteixin a aquest acte de celebració.

 

Façana del Mercat del Carrilet de Reus | Cedida

 

Aquest nou espai se situa a l'entrada del carrer de Joan Miró i de l'estació d'autobusos de Reus, i esdevé com una petita plaça interior dins del mercat. D'altra banda també s'ha aprofitat l'entrada del passatge de Lluís Mas Ossó per esponjar-se aprofitant els treballs del parc.

 

Més llum natural al Mercat del Carrilet

Tanmateix, en el mateix pla de reorganització s'ha aprofitat l'espai lliure que havien deixat dues parades per substituir-ho per un espai diàfan. Aquest espai permet que entre més quantitat de llum natural a l'interior del mercat, així com augmenta la visió entres les parades actives.

 

Mercat del Carrilet a Reus | Miguel Cabrerizo

 

Festa inaugural el 27 d'octubre

Durant la festa d'inauguració de la zona infantil al Mercat del Carrilet, es duran a terme diferents activitats. L'acte inaugural s'iniciarà a les 11 hores del matí de la mà del grup musical Garbuix, que amenitzarà l'acte de comprar dels dissabtes al matí. Paral·lelament, els més petits podran pintar-se la cara amb motiu de tardor al pintacares infantil.

 

Posteriroment, a les 12 hores del migdia es portarà a cap una degustació popular de Vermut de Reus, on tothom que presenti un tiquet de compra al Mercat del Carrilet realitzada durant el mes d'octubre, podrà gaudir de l'aperitiu.