El Mercat Central de Reus, protagonista d’un nou programa de TV3

La sèrie s’anomena «Gent de Mercats» i s’estrenarà a la tardor
El Mercat Central de Reus, protagonista d'un programa de TV3 | Ajuntament de Reus

 

El Mercat Central de Reus serà un dels protagonistes d’un nou programa que està gravant TV3. La nova sèrie, que s’anomena «Gent de Mercats», tindrà sis capítols i es grava amb l’objectiu d’explicar com és la vida quotidiana d’un mercat a través dels seus protagonistes. L’emissió està prevista per la tardor i en cada capítol es donarà a conèixer la vida dels comerciants, dels compradors i de diferents perfils humans que passen cada dia pels mercats de Barcelona i de diverses ciutats de Catalunya.

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

«Gent de Mercats» és una docusèrie de TV3, amb la col·laboració de Benecé Produccions, i té com a directora de producció a Tana Collados, l’especialista en gastronomia de la cadena. A Reus la gravació del programa es va fer durant el mes de juny, tant a l’interior del Mercat Central com en diversos punts de Reus, en escenaris relacionats amb els paradistes o alguns dels clients habituals que també apareixeran al capítol. Està previst que el programa s’emeti a la tardor.

Novetats al Mercat Central de Reus

Aquest estiu, el Mercat Central de Reus també ha estat protagonista per altres qüestions. En el ple d'aquest passat mes de juliol es va aprovar l'enderrocament de quatre parades, ubicades a prop d'escales, cambres frigorífiques i altres elements que redueixen el pas del client, amb l'objectiu de guanyar metres a l'interior del recinte del Mercat Central. Aquests punts de venta feia temps que estaven buits i, precisament per aquestes característiques, no està previst que s'hagin de tornar a ocupar. 

Per una altra banda, la cadena de supermercats Caprabo va abaixar la persiana el passat 13 de juliol. Alguns paradistes ja van explicar que el tancament de l'establiment és una mala notícia ja que molts clients compartien les compres entre el Caprabo i les parades del Mercat Central. D'aquesta manera, els paradistes demanen que el local estigui en desús el menor temps possible.

Imatge d'arxiu del Mercat central de Reus | Ajuntament de Reus

 

En aquest sentit, està previst que el local reobri ben aviat amb una nova activitat comercial, després que s'hagin produït diverses reunions i visites a l'interior. A hores d'ara, l'única cadena de supermercats amb presència al recinte és Spar, situada a l'altra banda de l'edifici entre l'Avinguda de Prat de la Riba i el carrer de Josep Sardà i Cailà.

"🔴 El tanatori de Reus estrenarà ben aviat un nou espai" "❗ ALERTA: 3 ocupacions il·legals en 3 dies en un barri de Reus"