GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Mor Joan Marsal Huguet, propietari de la Cristalleria Marsal de Reus

L'acte de comiat serà el dimecres, 22 de maig, a la Prioral de Sant Pere a les 12.00 hores
Dilluns, 20 de maig, va morir Joan Marsal Huguet, el propietari de la Cristalleria Marsal al cerrer Jesús de Reus | Google Maps
 

 

Aquest passat dilluns, 20 de maig, el botiguer Joan Marsal Huguet va morir a l'Hospital de Sant Joan de Reus a l'edat de 80 anys. Marsal era molt conegut dins el teixit comercial i social de la capital del Baix Camp ja que era el propietari de la coneguda Cristalleria Marsal del carrer Jesús i estava molt vinculat a la Congregació de la Sang. A més, també es va implicar en altres entitats de la ciutat, com ara, El Círcol, el Centre de Lectura i el Centre d'Amics de Reus. La cerimònia de comiat de Joan Marsal es farà el pròxim dimecres, 22 de maig, a les 12.00 hores a la Prioral de Sant Pere de Reus. 

 

 

Marsal havia portat l'estendard de la Reial Congregació de la Sang

El difunt reusenc també havia format part de la Junta de la Reial Congregació de la Sang a finals dels anys 70 i, ara fa uns deu anys, havia portat l'estendard de la Reial Congregació. Des de l'entitat, el Clavari de la Sang, Francesc Pardo, qualifica la seva mort com «una gran pèrdua» i assegura que estan molt afectats. D'altra banda, la seva família tenia, i encara té, molta vinculació i implicació amb la Sang; un dels seus fills va ser-ne Clavari, un altre és ara membre de la junta, i la seva esposa és cambrera del Sant Crist i va ser la presidenta de les cambreres de la congregació.

 

De Joan Marsal també se'n ha destacat  la seva faceta com a col·leccionista. De fet, Marsal era conegut per ser president del Grup Filatèlic i de Col·leccionisme de Reus i vicepresident de l'Associació Filatèlica d'Espanya.