Un mosso d’esquadra deté in fraganti dos homes quan estaven robant en una botiga de Reus

Els dos detinguts acumulen un total de 32 antecedents policials
Mossos d'Esquadra | Laia Solanellas

Un mosso de paisà enxampa dos lladres mentre robaven en una tenda de queviures a Reus. Es tracten de dos homes de 39 i 28 anys, de nacionalitat espanyola i marroquina i veïns de Reus, i van quedar detinguts com a suposats autors d'un delicte de robatori amb força.

Els fets van tenir lloc la matinada d'aquest dilluns, 11 de novembre, pels volts de dos quarts de dues. L'agent, que just es trobava de servei per la zona del centre de Reus en tasques de prevenció robatoris, va observar tres individus en actitud de vigilància entre els carrers de Sant Francesc de Paula amb la Riera de Miró.

L'agent va aturar el vehicle i va seguir-los a peu, fins just davant una botiga de comestibles, al xamfrà entre el carrer Corredor del Gas i la Riera de Miró. Tot seguit, dos d'ells van aixecar la reixa metàl·lica de la botiga i el tercer individu va trencar un dels vidres per accedir a l’interior, segons fonts de la policia catalana.

Volien endur-se la caixa enregistradora

Minuts més tard, l’agent va observar com un dels detinguts tenia la intenció de sortir de la botiga amb la caixa enregistradora mentre que els altres dos es trobaven fora de l’establiment vigilant l’entorn.

Davant d’aquests fets, el mosso d’esquadra va identificar-se com a policia i va poder detenir dos dels lladres in fraganti per un robatori amb força.

La detenció dels dos lladres va ser possible perquè un dels detinguts es trobava a l’interior de la botiga i l’altre va poder retenir-lo fins a l’arribada d’una altra patrulla policial.

Fins a 32 antecedents policials

Els dos detinguts, que acumulen un total de 32 antecedents policials, passaran en les pròximes hores a disposició judicial.

També et pot interessar

"⛔ Convertiran en zona de vianants un carrer del centre de Reus durant el Nadal" "🚧🚰 Inicien obres en la xarxa d'aigües en cinc carrers de Reus!"