Els Mossos d'Esquadra eviten l'ocupació d'un pis a Reus

Els veïns han alertat la policia en el moment que una parella entrava en un pis deshabitat del carrer Alt del Carme
Els Mossos d'Esquadra eviten l'ocupació d'un pis a Reus | AV l'Harmonia del Carme

 

 

Tal com ha informat l'Associació de veïns l'Harmonia del Carme a TarragonaDigital, la tarda d'aquest dilluns, 4 de febrer, els Mossos d'Esquadra han evitat l'ocupació d'un pis al centre de la capital del Baix Camp.

 

Segons han confirmat fonts policials, els agents han rebut un avís dels veïns de l'immoble a les 17.05 hores, que els han alertat que una parella es trobava ocupant il·legalment un pis deshabitat del carrer Alt del Carme número 43 de Reus.

 

Dues patrulles dels cossos de seguretat de la Generalitat s'han desplaçat fins al lloc dels fets, on han trobat la parella; qui després de parlar amb els agents, han acceptat marxar sense oposar cap mena de resistència.

 

Els Mossos d'Esquadra eviten l'ocupació d'un pis a Reus | AV l'Harmonia del Carme

 

 

 

Els veïns del barri del Carme tapien cases buides

Davant l'augment dels intents d'ocupació i ocupacions il·legals consumades dels darrers mesos, el passat mes de desembre del 2018, els veïns del barri del Carme de Reus van començar a tapiar els habitatges buits de propietat bancària.

 

Els veïns van tapiar tres immobles, tots en mans de bancs, per evitar que els ocupes puguin entrar-hi. En el moment de realitzar aquella acció, afirmaven ser conscients que el banc els podia denunciar, però consideraven que era l'única mesura efectiva que tenien a l'abast per acabar amb una problemàtica que expliquen que fa anys que dura.

 

És evident que després de l'incident d'aquest dilluns, 4 de febrer, el problema de l'ocupació il·legal segueix ben present en aquest barri del centre de la capital del Baix Camp.

 

Els veïns del barri del Carme han fet tapiar tres habitatges que són propietat de bancs | Jordi Olària Gras

 

 

Et pot interessar: