El Museu de Reus organitza cinc visites guiades

La Bòbila Sugranyes, el refugi antiaeri de la Patacada i diverses exposicions
El Museu de Reus organitza cinc visites guiades aquest novembre | TarragonaDigital

 

La Bòbila Sugranyes, el refugi antiaeri de la Patacada i tres exposicions seran les protagonistes de les visites guiades que oferirà el Museu de Reus durant aquest pròxim mes de novembre a la capital del Baix Camp.

 

Cinc visites guiades úniques

La primera que es realitzarà durant aquest pròxim mes de novembre serà a la Bòbila Sugranyes, un exemple de patrimoni industrial reusenc. Durant la visita del dimecres 6 de novembre es podrà conèixer l'edifici i la funció econòmica que va desenvolupar. El preu de l'entrada és de 3 euros i l'hora de la visita al es 17 hores. 

 

El mateix dia, dimecres 6 de novembre, es podrà visitar el refugi antiaeri de la Patacada. La visita en aquesta mostra de construcció bastida en els bombardejos durant la Guerra Civil a Reus, tindrà un cost de 3 euros i es farà a les 17.30 hores. A més, s'adverteix que és una exposició de difícil accés per persones amb mobilitat reduïda. 

 

En el recinte del Museu de Reus es podrà visitar l'exposició 'Negre sobre blanc, la col·lecció del Museu'. Els assistents podran conèixer la col·lecció i aprendran a llegir històries sense paraules. L'entra da serà gratuïta el dissabte, 16 de novembre, a les 12 hores. 

 

També es donarà a conèixer la figura de l'arquitecte Pere Caselles i la seva activitat amb la visita 'Raval Santa Anna, 59; un banc de tresors'. Es mostraran espais que no estan oberts al públic, com la càmera cuirassada. La visita serà el dissabte, 23 de novembre a les 12 i l'entrada serà gratuïta.

 

La darrera visita guiada del novembre serà el dissabte 30 a les 12 hores. 'Verges, santes i altres dones del museu' serà l'exposició, que vol reflexionar sobre el concepte de la dona com a construcció social, cultural i històrica. En aquesta, es posarà èmfasi a les obres del museu com a font documental. L'entrada serà gratuïta.

 

En tots els casos, cal fer la reserva per poder fer la visita. Es pot fer anant a les instal·lacions del Museu del raval de Santa Anna, de dimarts a dissabte de 10 a 14 hores i de 17 a 20 hores, així com trucant al telèfon 977 010 660.