NOVETAT

Totes les notícies del Tsunami Democràtic gratis al teu mòbil

Reus incorpora un nou cap a la comissaria de la Policia Nacional

El comissari Víctor Manuel Ferra Sanmartin s'ha incorporat al cos aquest dijous 8 de gener
Seu de la Comissaria de Policia Nacional a Reus Miguel Cabrerizo

 

La ciutat de Reus incorpora un nou Cap de la Comissaria Local del Cos Nacional de Policia, el comissari Víctor Manuel Ferra Sanmartin. El comissari s'ha incorporat al cos aquest dijous 8 de gener, i ara realitzarà les tasques de cap de la comissaria local a la capital del Baix Camp. L'agent es va incorporar a la Policia Nacional l'any 1985 i ha rebut diverses ponderacions pels seus serveis.

 

Nou comissari cap a la Policia Nacional de Reus

El comissari Víctor Manuel Ferra Sanmartin, serà el pròxim cap de la Comissaria Local del Cos Nacional de la Policia a la ciutat de Reus. Des de la seva incorporació al cos fa més de 30 anys ha passat per diversos punts de l'Estat Espanyol, va començar al municipi de Camprodon realitzant tasques en la Unitat d'Estrangeria i Documentació de la localitat. Seguidament va estar destinat a la Prefectura Superior de Policia.

 

Imatge d'arxiu d'un vechicle de la Policia Nacional Espanyola | Cedida

 

Ha estat destinat a València i Osca

Fins a l'any 2013 va estar destinat a la Prefectura Superior de Policia de la Comunitat Valenciana realitzant tasques de cap de grup de Sistemes Especials. També va estar com a coordinador de Serveis i finalment com a Inspector Cap sent destinat com a Cap de Secció Operativa. Després d'estar a València va passar a la comissaria d'Osca on va estar destinat durant diversos anys.

 

A la Comissaria Provincial d'Osca va ser Cap de la Brigada Provincial de Policia Judicial fins a l'any 2018, seguidament ja va ser traslladat a Reus on avui 8 de gener començarà a exercir el càrrec de Cap a la Comissaria del Cos Nacional de Policia a la cuitat.

 

Ha rebut diverses ponderacions per les seves tasques

A banda, de ser destinat a diversos punts d'Espanya, ha rebut ponderacions la Placa de Dedicació al Servei Policial, dos Encreuaments al Mèrit Policial amb Distintiu Blanc, una Medalla de dedicació al Servei Policial i la Creu de Serveis distingits de la Policia Local d'Osca, entre altres. Víctor Manuel Ferra substituirà a Eloy Román López, que havia vingut des de Santa Cruz de Tenerife.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Reus. És gratis!

Comentaris