Comencen les obres de millora en l'accés a l'escola La Vitxeta de Reus

Les obres s'emmarquen en els Pressupostos Participatius del 2018 com un petit projecte
Les obres de reordenament de l'accés de l'escola la Vitxeta ja s'han iniciat | TarragonaDigital

 

Un cop finalitzat el curs escolar i l'activitat al CEIP La Vitxeta de Reus, és el moment de tirar endavant un dels projectes més desitjats d'aquesta escola reusenca: la reestructuració de l'espai públic i viari de l'accés a l'escola. Aquest projecte forma part dels Pressupostos Participatius de l'any passat i ara, en finalitzar l'activitat al centre s'ha posat en marxa.

 

Es realitzarà una millora en l'accés al centre amb preferència als vianants | TarragonaDigital

 

 

Millora en l'accés a l'escola La Vitxeta

Les obres d'accés a l'escola de la Vitxeta han començat aquesta setmana i es basen en la reestructuració d'aquest espai viari així com en l'accés a la urbanització Sant Joan. El projecte es va categoritzar com petit en els Pressupostos Participatius del 2018 amb un cost aproximat de 49.000 euros. Aquesta iniciativa contempla dues actuacions, descongestionar la zona d'aparcament i arranjar i ampliar la zona d'entrada a l'escola La Vitxeta.

 

S'espera que les obres hagin finalitzat abans que comenci un nou curs escolar | TarragonaDigital

 

 

Inici de les obres en acabar el curs escolar

Aquest projecte va ser escollit amb 315 vots i fins ara no s'ha pogut portar a cap perquè des del centre educatiu van demanar que les obres s'executessin en finalitzar les classes, amb l'objectiu de no molestar a l'alumnat i professorat de La Vitxeta, ja sigui amb el soroll de les obres mentre es feien classes com en el moment de recollida dels infants. Unes obres que permetran als vianants tenir preferència ampliant l'espai d'accés a l'escola i separar l'espai dels vianants i dels vehicles, per millorar la seguretat d'ambdós.

 

Un petit projecte dels Pressupostos Participatius 2018

Amb l'inici de les obres d'aquest petit projecte dels Pressupostos Participatius, ja s'han realitzat la majoria de projectes aprovats en l'edició de l'any 2018 excepte la construcció d'una zona infantil al barri del Monestir de Reus, que està a l'espera que l'espai estigui urbanitzat per poder-se executar.

 

També et pot interessar: