ÚLTIMA HORA

Cop policial a Calafell als pisos ocupats

URGENT

La vaga general a les químiques de Tarragona serà el pròxim 19 de febrer

El Teatre Bartrina presenta una programació de tardor social i familiar

La programació de tardor 2019 del Teatre Bartrina l'encetarà Fito Luri presentant el seu nou disc el 21 de setembre
La regidora de Cultura de l'Ajuntament de Reus, Montserrat Caelles, una de les membres de la Comissió Artística del Consorci del Teatre Bartrina, Rosa Mateu i els artistes Fito Luri i Joan Negrié a la presentació de la programació de tardor del Teatre Bartrina | Marta Torrens
 

Aquest dijous,16 de maig, s'ha presentat oficialment la nova programació de tardor del Teatre Bartrina, una programació farcida de teatre i música per a tota la família i de teatre de caràcter més social. A més, també destaca el COS 2019 i el Memorimage 2019. La programació l'encetarà Fito Luri amb un concert on presentarà el seu nou disc i finalitzarà el 26 de desembre amb 'El poema de Nadal'. A la presentació hi han assistit la regidora de Cultura de l'Ajuntament de Reus, Montserrat Caelles, una de les membres de la Comissió Artística del Consorci del Teatre Bartrina, Rosa Mateu i els artistes Fito Luri i Joan Negrié.  

 

Programació de tardor 2019 del Teatre Bartrina de Reus

Aquesta és la programació prevista per la temporada de tardor al Teatre Bartrina de Reus: 

 

Dissabte, 21 de setembre a les 21.00 hores

'Cru', un concert de Fito Luri, el cantant reusenc presenta el seu nou disc 'Cru', a més, també farà un petit avançament del seu pròxim disc i tocarà una de les cançons que inclourà en el nou àlbum. L'entrada anticipada tindrà un cost de 8 euros i a taquilla valdrà 10 euros, el concert té una durada de 75 minuts. 

 

Dissabte, 5 d'octubre a les 21.00 hores

'Ovelles' de Carme Marfà i Yago Alonso, una reflexió, en clau d'humor, sobre la frustració d'una generació molt marcada per la crisi. De com fer front a la decepció i de la permanent necessitat de reinventar-nos. L'obra té una durada de 80 minuts i un preu de 15 euros, 12 euros i 9 euros. Intèrprets: Biel Duran, Albert Triola i Sara Espígol/Gemma Martínez. 

 

Diumenge, 6 d'octubre a les 12.00 hores

'Adéu Peter Pan', un espectacle de titelles que narra la tradicional història de James Matthew Barrie i, en la qual, també es plasma el vincle entre avis i néts. És un espectacle familiar i recomanat pels infants de més de 3 anys, té una durada de 50 minuts i un preu únic de 6 euros. 

 

Del 18 al 20 d'octubre

XXII Festival Internacional de Moviment i Teatre Gestual - COS 2019

 

Dissabte, 26 d'octubre 21.00 hores

'Una gossa en un descampat', Sergi Belbel dirigeix aquesta obra que parla sobre la mort perinatal i de com la parella protagonista haurà d'enfrontar-se al fet de parir una criatura morta. Una producció de la Sala Beckett i del Grec 2018, escrita per Clàudia Cedó, té una durada de 90 minuts i un preu de 20 euros, 15 euros i 12 euros. Intèrprets: Pep Ambròs, Anna Barrachina, Queralt Casasayas, Vicky Luengo, Xavi Ricart i Maria Rodríguez. 

 

Diumenge, 27 d'octubre a les 18.00 hores

'Cita amb els àngels', Joan Isaac i Sílvia Comes homenatgen al trobador cubà català Sílvio Rodríguez. Té una durada de 75 minuts i un preu de 12 euros anticipada i 15 euros a taquilla. 

 

Dissabte, 2 de novembre a les 21.00 hores

Leiho Bat Zabalik, el cantautor Jabier Muguruza presenta  el seu últim disc. Té una durada de 75 minuts i un preu de 12 euros anticipada i 15 euros a taquilla. 

 

Del 6 al 9 de novembre 

XII Festival Internacional de Cinema de Reus - Memorimage 2019

 

Diumenge, 10 de novembre a les 18.00 hores

'Qui ets?', Màrius Serra versiona el seu llibre 'Quiet' i el porta als escenaris per seguir explicant la història del seu fill, el Llullu, un nen nascut amb paràlisi cerebral i que ha d'anar amb cadira de rodes. L'obra la dirigeix Joan Arqué i té una durada de 90 minuts i un preu de 15, 12 i 9 euros i pels menors 10, 8 i 6 euros. Intèrprets: Òscar Muñoz, Judit Farrés i Roger Julià. 

 

Dissabte, 16 novembre a les 21.00 hores

'Vaselina', de Gabriele di Luca. Sergi Belbel torna a Reus dirigint aquesta comèdia de reflexió que narra la història de dos nois joves que tenen una plantació de marihuana al seu pis i volen exportar-la a Mèxic. A ells s'hi afegirà una altra noia i la mare del Fil, un dels dos nois. Tot es complica quan el pare del Fil i exmarit de la seva mare torna a casa. L'obra té una durada de 90 minuts i un preu de 20, 15 i 12 euros. 

 

Diumenge, 24 de novembre a les 18.00 hores

'Claudia', Claudia Victoria Poblete Hlaczik puja a l'escenari per explicar al món la seva experiència personal sobre com va assumir la seva verdadera identitat en descobrir que els seus pares biològics havien estat torturats i assassinats a Argentina. L'espectacle és en castellà i té una durada de 80 minuts, el preu són 15, 12 i 9 euros. En el de Noves Escenes, es farà un fòrum d'espectadors en el qual, els assistents podran conversar i reflexionar sobre el tema. 

 

Dissabte, 30 de novembre a les 21.00 hores

'Celebraré mi muerte' d'Alberto San Juan i Jordi Évole. Un espectacle sobre l'eutanàsia a partir de l'experiència en primera persona de Marcos Hourmann, un metge amb un pacient d'avançada edat amb esperança de vida d'unes hores. L'obra té una durada de 80 minuts i un preu de 15 euros, 12 euros i 9 euros, en castellà. Intèrprets: Marcos Ariel Hourmann. En el marc de Noves Escenes, es farà un fòrum d'espectadors en el qual, els assistents podran conversar i reflexionar sobre el tema. 

 

Diumenge, 1 de desembre a les 18.00 hores.

'El secret de la senyora Melody' de l'Orquestra Camerata XXI - Ciutat de Reus. Un espectacle infantil i musical on es descobrirà el secret que amaga la senyora Melody. El concert té una durada de 60 minuts i un preu de 6 euros, espectacle recomanat per infants de 3 a 10 anys. Narrador: David Puertas.

 

Dissabte, 14 de desembre a les 21.00 hores

'La dansa de la venjança' de Pere Riera i autoria de Jordi Casanovas. Una obra que tracta sobre la violència de gènere amb un divorci com eix principal de la trama, on els protagonistes s'han de repartir les hores d'un fill. L'obra té una durada de 80 minuts i un preu de 20 euros, 15 euros i 12 euros. Intèrprets: Pablo Derqui i Aina Clotet.

 

Dissabte, 21 de desembre a les 21.00 hores

'Concert de Nadal' de l'Orquestra Camerata XXI - Ciutat de Reus.

 

Dijous, 26 de desembre a les 19.00 hores

'El poema de Nadal' de Josep Maria de Segarra, interpretat per Josep Maria Puig i Baiget amb música de Xavier Pié. És un espectacle gratuït amb una durada de 60 minuts. 

 

Altres activitats 

Destacar també el Cineclub, on totes les projeccions seran a les 21.00 hores i les entrades es podran comprar a la taquilla del Centre de Lectura a partir de les 20.15 hores. El preu pels socis serà de 2 euros i pels no socis 5 euros. A més, també se celebrarà la 'Nit de Claqué' el 14 de setembre amb entrada gratuïta; el Concert de Santa Cecília de la Banda Simfònica de Reus, el dia 23 de novembre; i el Concert d'aniversari de la Banda Simfònica de Reus el 3 de gener de 2020.