Es mantenen les tarifes del transport públic a Reus pel 2019

Des de Reus Transport han renovat la flota d'autobusos urbans de la ciutat

Les tarifes dels preus del transport públic de Reus seguiran igual que l'any passat. Aquest 2019 els preus de l'autobús de Reus es mantindran congelats, fent que no pugi el cost d'un bitllet, per tant no es modifica cap tarifa i el bitllet de l'autobús urbà seguirà costant 1,25 euros. D'altra banda, s'ha renovat la flota dels autobusos urbans  de Reus amb l'objectiu de millorar el servei a la ciutat.

Es mantenen els preus del transport públic

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants de Reus al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Els preus del transport públic a la capital del Baix Camp seguiran igual que l'any 2018, així ho ha comunicat el regidor d'urbanisme i president de Reus Transport, Marc Arza. En aquesta línia, el bitllet senzill d'un sol trajecte tindrà un cost d'1,25 euros, com fins ara. D'altra banda, segueixen al mateix preu les targetes de Reus Transport, sent la T10 la més utilitzada per un preu de 7,90 euros.

Imatge exterior del model d'autobús urbà de Reus
Imatge exterior del model d'autobús urbà de Reus | TarragonaDigital.com

 

Sis targetes adaptades a la ciutadania

Reus Transport ofereix fins a sis tipus de targetes de transport diferent, adaptades a les necessitats de tota la ciutadania. Des de la més bàsica com al T10, que és multipersonal i que es disposa de 10 viatges per ser utilitzats en tres mesos, fins a la T-365 que permet fer viatges durant tot l'any i és unipersonal. D'altra banda, per poder anar a l'Aeroport de Reus el bitllet senzill seguirà tenint un cost de tres euros.

Targetes de transport per famílies nombroses o monoparentals

Altres targetes pel transport públic urbà a Reus són la  T-Mes per un preu de 29,50 euros, que és unipersonal, i amb viatges il·limitats en el termini màxim d'un mes. La targeta 10/30 per 6,85 euros  també unipersonal i amb 10 viatges amb un interval de 30 dies o la T-365 que té un cost de 265,50 euros a l'any.

L'any 2016 es van estrenar dos tipus de targetes noves, que són la T-Mes Famílies Nombroses o Famílies Monoparentals Règim General per un preu de 23,60 euros o la de Règim Especial, amb un cost de 14,75 euros. Ambdues targetes són unipersonals i permeten fer viatges il·limitats en el termini màxim d'un mes.