La previsió de pluja obliga a cancel·lar les visites nocturnes al Cementiri General de Reus

La previsió de pluja i vent no permetrien desenvolupar-les amb les condicions adients
Cancel·len les visites nocturnes al Cementiri de Reus | Laia Solanellas

Serveis Funeraris Reus i Baix Camp ha decidit cancel·lar les visites nocturnes al Cementiri General de Reus previstes per aquest dimecres i demà dijous a causa de les previsions meteorològiques previstes per les pròximes hores. La previsió de pluja i vent no permetrien desenvolupar amb les condicions adients l'escenificació de les sessions programades. Les fortes pluges ja van obligar a ajornar les sessions previstes el passat octubre. El públic que havia obtingut una entrada rebrà un correu confirmant la cancel·lació. La gestió telemàtica de l’assignació d'entrades facilitarà aquesta comunicació directa amb els usuaris.

La sessió d'ahir dimarts es va poder celebrar amb normalitat. El cicle de visites nocturnes al Cementiri General de Reus tenen com a objectiu principal donar a conèixer el patrimoni cultural de l'equipament funerari municipal.

"⚗BUSQUEN VOLUNTARIS per provar un extracte natural que combat l'envelliment a Reus" "❗Patrulles ciutadanes amb mànecs de fusta: l'ultimàtum d'un barri de Reus"