La fira Reus Viu el Vi 2019 bat el seu rècord històric de públic

L'increment en el registre d'activitat del certamen se situa al voltant del 20%
La plaça de la Llibertat s'ha omplert aquest cap de setmana amb la fira Reus Viu el Vi 2019. | Laia Solanellas

 

Punt final a la fira Reus Viu el Vi amb grans notícies: el certamen d'enguany ha batut rècords absoluts de participació. Segons ha informat la Cambra de Comerç de Reus —organitzadora de l'esdeveniment, amb el suport de l'Ajuntament i el patrocini de Vermuts Miró— aquest diumenge, 9 de juny, a poques hores del tancament de l'edició 2019 de la fira, el registre d'activitat d'aquesta Reus Viu el Vi ha crescut fins a un 20%.

 

D'aquesta manera, doncs, s'han vist superades les previsions d'assistència en relació al públic que havia passat per la fira, situada a la plaça de la Llibertat, en anteriors edicions. En aquesta ocasió, les jornades de divendres i dissabte han estat «multitudinàries», segons l'organització, com també ho ha estat la vermutada del Vermut de Reus, iniciada l’any passat per donar activitat al recinte durant els matins de dissabte i diumenge. Aquesta activitat ha doblat les xifres d’assistència i tastos despatxats en relació a l’any passat.

 

Canvis a partir de l'edició de 2020 per fer créixer encara més la fira

Davant de l'èxit absolut d'enguany quan ja es creia que la Reus Viu el Vi havia arribat al seu sostre, el President de la Cambra de Comerç reusenca, Jordi Just, ja ha apuntat que per la propera edició s’introduiran «canvis estratègics amb l’objectiu, entre d’altres, d’evitar les aglomeracions que es produeixen a les hores punta i buscar nous espais expositius adjacents a la plaça».

 

«La Reus Viu el Vi és una de les fires amb més capacitat d’atracció de tot Catalunya i cal que preservem aquest actiu», ha apuntat Just en la seva valoració de la Reus Viu el Vi d'enguany. El flamant president de la Cambra creu que «encara hi ha marge de millora» i, en aquest sentit, s'ha emplaçat a «buscar fórmules imaginatives que permetin dotar-la de més atractius mantenint l’interès del públic objectiu que, com enguany, ha omplert la fira».

 

Relleu a la direcció de la Reus Viu el Vi

Jordi Just també ha volgut agrair la dedicació, durant aquests darrers anys, del director de la Fira, Carles Tubella, que serà rellevat per Marta Domènech durant l’edició del 2020. Domènech ja ha apuntat a dos flancs a treballar: les sinergies de la Reus Viu el Vi amb els fluxes enoturístics de les comarques de l’interior —el Priorat, la Terra Alta i Conca de Barberà— i la projecció a nivell de país, com a reptes de futur d’aquest consolidat esdeveniment.

 

També et pot interessar