La regidora i diputada reusenca Sandra Guaita, vicepresidenta primera d'Indústria, Comerç i Turisme al Congrés

Ocuparà aquests càrrecs en les comissions que es constituiran divendres | Serà també portaveu d'Universitats i vocal de Sanitat i Consum

Sandra Guaita, diputada al Congrés dels Diputats i regidora de l’Ajuntament de Reus, serà vicepresidenta primera de la comissió d’Indústria, Comerç i Turisme, que es constituirà aquest divendres, 7 de febrer, a la Cambra Baixa espanyola. Guaita serà també portaveu adjunta de la comissió d’Universitats i vocal de la comissió de Sanitat i Consum.

«Estic molt il·lusionada de formar part d’aquestes comissions i de tenir-ne responsabilitat en dues, cosa que em permetrà tenir informació directa de molts temes que afecten el nostre territori i em donarà la possibilitat d’incidir en aspectes que poden millorar la vida de la ciutadania del conjunt de l’Estat», ha explicat la política reusenca.

Amb això, i com a vicepresidenta de la comissió d’Indústria, Comerç i Turisme, Guaita lidiarà amb informació relacionada amb la transició energètica, la indústria petroquímica i nuclear, els nous models de comerç o l’enfortiment del sector turístic, en especial, el de la Costa Daurada.

Portaveu adjunta d'Universitats

Tal com apunten des del grup socialista, com a portaveu adjunta de la comissió d’Universitats, Sandra Guaita podrà incidir «de manera directa» en aquelles qüestions que afectin la Universitat Rovira i Virgili (URV) i «el conjunt d’universitats del país», cosa que li permetrà «potenciar els temes relacionats amb la investigació, la recerca o l’esperit emprenedor».

Com a membre de la comissió de Sanitat i Consum, la regidora reusenca destaca que, tot i que les competències a Catalunya estan delegades a la Generalitat, des del Congrés «treballem temes de gran impacte, que afecten el conjunt de la població, com ara la Llei de l’eutanàsia, que el govern de Pedro Sánchez s’ha compromès a aprovar pròximament», ha explicat.

També et pot interessar

"♿Cadires de rodes, caminadors, llits articulats...el servei a Reus que cedeix material" "❗ Anuncien les activitats de la programació de primavera dels centres cívics de Reus"