Pla general dels tres Reis Mags d'Orient al seu campament del parc Sant Jordi de Reus

Els Reis d'Orient arriben a Reus i acampen al parc de Sant Jordi fins al 5 de gener

L'alcalde Carles Pellicer lliura les claus de la ciutat a Ses Majestats

Els Reis d'Orient han arribat aquest diumenge en carruatge a Reus i han acampat al parc de Sant Jordi, on estaran fins al dia 5 de gener. L'alcalde Carles Pellicer, acompanyat de les autoritats locals, els ha lliurat les claus de la ciutat. Es podrà visitar a Ses Majestats en grups de sis persones i amb una invitació prèvia. En el recorregut, un patge acompanyarà els visitants que podran veure com s'emboliquen els regals, com descansa l'Estel, com s'organitzen les cartes i els vehicles per fer el repartiment a les cases. La visita, que està prevista que tingui una durada d'uns 20 minuts, mostrarà la màgia dels tres mags.

Les visites estan previstes per als dies 28, 29 i 30 de desembre, des de les deu del matí fins a les nou del vespre. El dia 31 s'adapta l'horari i el campament s'obrirà fins a les set de la tarda. Després de Cap d'Any, es reobrirà els dies 2, 3, 4 i 5 de gener. A banda, els Reis de l'Orient recolliran les cartes dels infants a la plaça d'Anton Borrell.

Imatge de l'alcalde Carles Pellicer entregant la clau de la ciutat als Reis d'Orient
L'alcalde Carles Pellicer entrega la clau de la ciutat als Reis d'Orient | AJ. Reus

L'èxit del Campament va obligar l'Ajuntament a obrir fins a tres tandes de tiquets

L'Ajuntament es va veure obligat a prorrogar l'estada dels Reis d'Orient a la ciutat després que s'exhaurissin, en dues ocasions, els passis per poder visitar el Campament del parc Sant Jordi. La primera tanda de tiquets es va esgotar en tan sols cinc hores, així que el consistori va duplicar la capacitat i va ampliar els dies, que inicialment eren els dies 2, 3, 4 i 5 de gener, programant visites pels dies 28, 29, 30 i 31 de desembre. Aquesta segona tanda de tiquets també es va esgotar, i l'Ajuntament va obrir-ne una tercera, que permetrà que un total de 12.500 persones puguin visitar el Campament.