Reus, seu del Mundial de futbol sala sub13

La competició tindrà lloc del 28 d’octubre al 3 de novembre al Pavelló Olímpic Municipal
El regidor d'Esports, Josep Cuerba, l'alcalde de Reus, Carles Pellicer, i Dani Vives, president de la Federació Catalana de Futbol Sala | Redacció

 

Reus serà la seu del Mundial de futbol sala sub13. L'esdeveniment esportiu se celebrarà del 28 d’octubre al 3 de novembre i tindrà com a escenari únic el Pavelló Olímpic Municipal. El torneig aplegarà les 12 millors seleccions del món d’aquesta categoria, entre les quals hi haurà la selecció amfitriona, Catalunya. La selecció catalana serà una de les tres caps de sèrie del torneig que es farà dilluns 9 de setembre a la seu de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya a Barcelona.

 

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

 

Les altres dos seleccions caps de sèrie seran Argentina i Paraguai, mentre que en un segon nivell hi haurà Brasil, Colòmbia i Sud-àfrica, al bombo 3 hi figuraran Itàlia, Suïssa i França, i al 4, Austràlia, Anglaterra i Índia. Aquestes 12 seleccions es distribuiran en 3 grups de 4 equips cadascun, i es classificaran per a la segona fase els 2 primers de cada grup i els 2 millors tercers, per un total de 8 equips que seran els que disputaran els quarts de final. El torneig començarà el dilluns 28 d’octubre amb la cerimònia inaugural i la primera jornada de la fase de grups, que es completarà el dimarts 29 (jornada 2) i el dimecres 30 (jornada 3).

 

El dijous 31 hi haurà descans, i l’activitat es reprendrà divendres 1 de novembre amb els quarts de final, mentre que pel dissabte 2 estan previstes les semifinals i el diumenge 3 la final. Durant aquests tres dies també es disputaran els encreuaments amb les seleccions que vagin quedant apartades de la lluita pel títol i que han de determinar les posicions finals de tots els equips.