Sergi Roberto s’acomiada de la seva mare: «T’estimo molt mama»

La mare del futbolista va morir dissabte passat, després d'una llarga malaltia
Sergi Roberto quan era petit amb la seva mare, en una imatge que ha compartit a les xarxes socials | @SergiRoberto10

Sergi Roberto i la seva família estan passant pels seus pitjors moments després que la seva mare, Maria Rosa Carnicer, morís aquest dissabte passat, 28 de desembre. Carnicer patia, des de feia temps, Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA), una malaltia neurodegenerativa sense cura. Més de 500 persones van dir l’últim adeu a Maria Rosa Carnicer en un funeral aquest diumenge passat a la parròquia de Crist Rei de Reus. Sergi Roberto va assistir a la cerimònia acompanyat de la seva dona Coral Simanovich, i al costat del seu pare.  

Avui dimarts, quatre dies després del traspàs de la seva mare, Roberto ha volgut dedicar-li unes íntimes i sentides paraules, amb un text que ha compartit a les xarxes socials, acompanyat d’una tendra imatge del futbolista quan era petit i la seva mare, els dos somrients.

Sergi Roberto comença l’escrit així: «Et vaig poder dir tot el que necessitava dir-te, així que ara només queda dir-te que et prometo que no deixaré mai de lluitar com tu ens has ensenyat fins a l’últim moment. M’has donat una lliçó de vida sempre sent positiva i alegre, fins i tot en els moments més difícils». El futbolista afegeix que «fins a l’últim moment sempre has estat amb un somriure a la casa i sempre t’has preocupat per tothom. Et prometo que faré que et sentis orgullosa del fill i de la família que tens. Hem gaudit moltíssim amb tu i sé que sempre estaràs al nostre costat». «Ets la millor mare del món. T’estimo molt», acaba la seva dedicatòria Sergi Roberto.

"🔔 Els Campaners de Reus se sumen al toc per la Pau al món" "📊Els projectes dels Pressupostos Participatius de Reus, a l'espera de materialitzar-se"