Dulcinea triomfa a la signatura de llibres a la Galatea de Reus

Raquel Riba, Sònia Cervantes, Sofia Rhei i Dulcinea han protagonitzat les signatures d’aquest dissabte
Raquel Riba, Sònia Cervantes, Sofia Rhei i Dulcinea han protagonitzat les signatures d’aquest dissabte a la Galatea de Reus | Àngel Ullate

 

Desenes de persones s’han acostat el migdia d’aquest dissabte, 13 d’abril, a la llibreria Galatea de Reus per tal que els seus autors favorits els signessin els exemplars dels seus darrers llibres de cara a Sant Jordi. Des de les dotze fins a les dues del migdia, un centenar de persones han fet cua davant la taula que s’ha ubicat a l’exterior de la llibreria, i han pogut intercanviar unes paraules amb les escriptores, a més de poder-se fer alguna fotografia.

La Raquel Riba ha signat exemplars de la seva novel·la ‘Lola Vendetta y los hombres’; Sònia Cervantes, de ‘Intensa-Mente. Recetas psicológicas sencillas para superar el día a día’, Sofía Rhei amb ‘La importancia del quince de febrero’, i Paola Calasanz (Dulcinea) amb ‘Si la luna nos viera tocaria nuestra canción’.

Signatura de llibres a la Llibreria Galatea de Reus | Àngel Ullate

 

Paola Calasanz reuneix el públic més juvenil

Sens dubte l’escriptora que més ha triomfat és Dulcinea (Paola Calasanz), que ha aconseguit mobilitzar un gran públic adolescent gràcies a les seves novel·les. Activista, youtuber, instagramer i escriptora, ha rebut la visita de desenes de joves que han volgut que una de les seves referents els signés la seva darrera novel·la.

Paola Calasanz, Dulcinea, reuneix el públic més juvenil  | Àngel Ullate

 

«Ens han rebut molt bé, des del primer moment ja hi havia molta gent fent cua», ha explicat Dulcinea a TarragonaDigital. «La meva idea, a l’hora d’escriure sempre és, a través d’una història d’amor, donar algun missatge d’aprenentatge. No vull que només es quedin amb la història, sinó que entre les línies hi hagi alguna filosofia que faci obrir els ulls al lector».

La Dulcinea és vegana i amant dels animals, valors que intenta transmetre a través dels llibres i les xarxes socials: «Tinc molt clar el meu camí de vida i m’agrada compartir-lo amb la gent, fent-los veure que hi ha alguna cosa més, més enllà de la feina. La connexió amb la natura és molt important i jo crec que aconsegueixo transmetre aquests valors».

Dimecres, darrer dia de signatures

El pròxim dia de signatura a la Galatea serà dimecres vinent, 17 d’abril, de sis a set de la tarda, amb la presència de Rafael Nadal, Gerard Quintana, Sílvia Soler i Ramon Solsona.

"ALERTA: 2 ferits en un aparatós accident a Reus" "BRUTAL: La nova cançó d'Ariel Santamaria sobre un polític de Reus. Escolteu-la!"