Suspès el concert d'El Pot Petit d'aquest diumenge a Lo Submarino Summer Fest

Les noves mesures del Procicat, que entren en vigència demà, han abocat als organitzadors a prendre la decisió
Imatge d'una de les integrants d'El Pot Petit | El Pot Petit

El concert d'El Pot Petit previst per aquest diumenge, 26 de juliol, al parc de Sant Jordi i en el marc de Lo Submarino Summer Fest, queda també suspès. Després de la cancel·lació de l’actuació dels Doctor Prats, per un positiu a l’entorn d’un dels músics, l’organització del certamen ha pres ara aquesta decisió després de conèixer les últimes mesures anunciades per la Generalitat de Catalunya, avui divendres, i que apunten a frenar la propagació de la Covid-19 arreu del territori.

En aquest cas, tot i la voluntat dels promotors del festival per mantenir els concerts mentre es poguessin garantir les mesures sanitàries, les darreres decisions del Procicat impliquen que s’hagi pres aquesta determinació seguint criteris de «prudència i precaució». El concert d'El Pot Petit queda ara ajornat a l'espera d'una nova data que es donarà a conèixer més endavant. Les persones que hagin comprat entrades rebran la devolució pròximament al seu compte.

"Atenció: Anar a l'Hospital en autobús podria ser gratis a Reus" "Cancel·lat: La Covid-19 obliga a suspendre un altre concert al Submarino Fest a Reus"