Primer taller d'elaboració de vermut de la regió de Tarragona

La cita serà aquest dissabte, 15 de juny, a les instal·lacions de Vermuts Miró, tots els assistents podran crear el seu propi vermut
Durant la jornada hi haurà una visita al celler, un tast i un taller d'elaboració de vermut   | Cedida
 

 

Aquest dissabte, 15 de juny, Vermuts Miró realitza el seu primer taller de vermut a les seves instal·lacions. És una activitat que es troba dins la proposta formativa de la Miró Academy que té l'objectiu d'acostar encara més aquest producte a tots els ciutadans. La jornada està dividida en tres parts, una visita al celler de Vermuts Miró, un tast amb productes de Vermuts Miró i un taller d'elaboració de vermut a càrrec de la sommelier i Bran Embassador de Miró, Ester Bachs.

 

A banda d'aquestes activitats, s'impartirà una classe magistral sobre la popular història del Vermut de Reus, el seu procés d'elaboració i els seus ingredients naturals i botànics que s'utilitzen. A més, tots els assistents tindran l'oportunitat de posar-se al lloc del Master Blender, el màxim responsable de crear els vermuts i qui custodia l'exitosa recepta de la família Miró. 

 

Conèixer bé el producte per elaborar un vermut propi

Coneixent les propietats de primera mà, els participants podran elaborar un vermut seleccionant els ingredients i barrejant-los segons els seus gustos per aconseguir el seu propi vermut tan complex i original com el de la mateixa fórmula de Vermuts Miró. «Després de més de 100 anys d'experiència volem innovar amb aquest tipus de proposta i fer que la gent conegui de manera més directa el nostre producte i els seus ingredients», assenyala la gerent de Vermuts Miró, Laura Prats. Prats també afegeix que «no desvetllarem la fórmula secreta de Vermuts Miró perquè tampoc és la finalitat del taller. Volem que tothom pugui fer el seu propi vermut seguint les indicacions de la sommelier però fent les combinacions que més acord vagin amb els seus gustos». 

 

El Master de Vermut tindrà una durada d'unes 2 hores i 30 minuts, aproximadament. Per poder assistir al taller cal fer una reserva prèvia enviant un correu electrònic a info@vermutmiro.com. La jornada està oberta a tot el públic i es realitzarà a les instal·lacions situades al carrer Adrià Gual número 10 de Reus.

 

No és necessari tenir nocions prèvies sobre cap aspecte relacionat amb el vermut. Es tracta de la primera Master Class que es troba sota el paraigua de la Miró Academy, una formació més especialitzada que crearà oferta amb diversos cursos per aprofundir en l'art i en les possibilitats de l'aperitiu.