ANC Reus ja té més de 350 inscrits per anar a la manifestació de Madrid

A hores d'ara s'han organitzat fins a sis busos per denunciar que l'autodeterminació no és delicte a Madrid
La parada on les persones voluntàries d l'ANC venen les butlletes pels busos | Cedida

 

La ciutat de Reus ja es prepara per anar a Madrid, aquest dissabte 16 de març, a la manifestació per defensar que «l'autodeterminació no és delicte». Actualment l'ANC Reus - Baix Camp ha organitzat sis busos amb unes 360 persones apuntades per anar a la capital de l'Estat espanyol a manifestar-se. Des de l'organització s'espera que el nombre d'inscrits augmenti, encara que no gaire, ja que el darrer dia per poder-se apuntar és el pròxim dijous 14 de març.

 

ANC Reus compara la manifestació amb la de Brussel·les

El president de l'ANC de Reus i Baix Camp, Adrià Aragonès va explicar, ahir 11 de març, a TarragonaDigital que «comptem organitzar potser algun bus més». Tanmateix va afegir que la manifestació a Madrid «no té el mateix ritme d'inscripcions de la manifestació de l'11-S, ja que són moltes hores de viatge i això fa que no sigui un 11-S, sinó que ho comparem amb Brussel·les». El recorregut de la manifestació a Madrid s'iniciarà des d'Atocha a les sis de la tarda i anirà fins a la plaça de Cibeles.

 

 

Més de 360 inscrits als autobusos

Els més de 360 reusencs i reusenques que s'han inscrit a la manifestació per defensar que «l'autodeterminació no és delicte» a Madrid, es llevaran ben d'hora el pròxim dissabte 16 de març per agafar els busos que surten des de la capital del Baix Camp fins a Madrid. La sortida dels busos serà des del Parc de la Festa, a l'avinguda de Riudoms a les 7.00 hores i la tornada de Madrid, serà les 21.00 hores.

 

Darrers dies per la venda de butlletes

Adrià Aragonès va confirmar a aquest mitjà que «queden molt poques places pels busos». No obstant això, els voluntaris de l'ANC es posen cada tarda amb la seva paradeta a la plaça del Prim per vendre les butlletes dels autobusos a Madrid. L'horari de venda és cada tarda des de les sis fins a dos quarts de nou i el pròxim dijous dia 14 de març serà el darrer dia per adquirir el tiquet.

Més notícies de la categoria Reus