GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

La trobada d'autors locals dóna el tret de sortida al Sant Jordi de Reus

L'acte va tenir lloc a la Biblioteca Central Xavier Amorós
Foto de grup dels escriptors i escriptores de Reus amb els seus darrers llibres | Cedida

 

La Biblioteca Municipal Central Xavier Amorós de Reus va acollir ahir, dilluns 15 d'abril, la tradicional trobada d'autors locals. Nombrosos escriptors i escriptores de Reus es van aplegar al pati de la biblioteca per donar el tret de sortida al Sant Jordi reusenc, en un acte celebratiu.

 

La trobada d'autors va tenir lloc a la Biblioteca Xavier Amoròs de Reus | Cedida

 

Nombrosos escriptors i escriptores de Reus es reuneixen 

Aquells reusencs i reusenques que des de Sant Jordi de l'any passat fins ara han escrit un llibre, van ser convocats a la biblioteca municipal reusenca per ser homenatjats i intercanviar experiències amb els altres autors.

 

Les novetats editorials realitzades per aquests escriptors i escriptores de Reus estaran exposades durant els dies previs i posteriors a la diada de Sant Jordi, i durant tot un mes, a la sala central de la Biblioteca Xavier Amorós.

 

Espectacle de presentació de les novetats literàries reusenques | Cedida

 

La trobada d'autors dóna el tret de sortida a Sant Jordi

Abans de començar l'acte oficial de la trobada, els nombrosos autors es van fer la tardicional foto de família al pati de la biblioteca municipal. Enguany, des de l'organització s'ha decidit ambientar la sala que acollirà els llibres d'autors reusencs, amb una temàtica galàctica.

 

Espectacle per homenatjar als autors 

L'acte de trobada d'autors va consistir en un espectacle de la mà d'Alexandre Bonanit i Laia Pedrol, que van presentar la seva última posada en escena 'Mil cent i un estels'. A l'acte també hi van estar presents l'alcalde, Carles Pellicer, i la regidora de Cultura, Montserrat Caelles.

 

Els llibres reusencs estaran exposats a la sala central de la biblioteca municipal | Cedida

 

A més, representants de l'Associació Bocafoscant, van presentar una recopilació de textos en forma de conte divulgatiu i d'un disc on han col·laborat diversos músics d'arreu del territori català. Gran part del material va ser localitzat per l'entitat reusenca Carrutxa, que li dóna un toc local a aquest projecte.

 

Signatura de llibres

D'altra banda, els autors reusencs tenen l'agenda ajustada aquests dies, ja que es troben en procés de firmar de llibres. A més dimarts 23 d'abril, Diada de Sant Jordi, des de les 6 de la tarda fins a les 8 del vespre, a la parada de l’Ajuntament de la plaça del Mercadal, hi haurà la signatura de llibres a càrrec dels autors locals.