GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El grup de música Zoo actuarà a les Barraques de Reus 2019

El grup de música de rap i electrònica valencià serà a les Barraques de Reus el dia 22 de juny
Zoo actuarà a les Barraques de Reus 2019 | Zoo
 

El grup de música Zoo actuarà al Parc de la Festa de Reus en el marc de les Barraques de Reus d'aquest any i ho farà el dia 22 de juny. Recordar que el cartell sencer encara no s'ha fet públic però els madrilenys Tremenda Jauría van ser els primers de confirmar la seva assistència. 

 

Un dia menys de Barraques a Reus

Aquest any les Barraques de Reus celebren el seu 20è aniversari però, malgrat això les festes tindran un dia menys i passaran a ser tres dies en comptes de quatre.  D'aquesta manera, el Parc de la Festa estarà ple de concerts i festa els dies 21, 22 i 23 de juny. Actualment, la Coordinadora de Barraques de Reus està buscant noves entitats que vulguin posar una barraca al festival.

 

De moment, la Coordinadora ha confirmat que ja hi ha nou entitats inscrites per a les Barraques d'aquest any, tot i això, el període d'inscripció segueix obert i, per tant, les entitats de reus que estiguin interessades encara poden inscriure's. 

 

Fins al moment només s'ha confirmat l'actuació del grup Tremenda Jauría el divendres 21 de juny. Avui, 9 d'abril, s'ha fet públic que Zoo també participarà en aquesta edició i ho farà el dissabte 22 de juny. 

 

Els Tremenda Jauria va ser el primer grup confirmat de les Barraques de Reus 2019 | Twitter

 

Zoo ja van passar per les Barraques de Reus

El grup valencià ja va actuar al Parc de la Festa de Reus l'any 2015 al costat de Doctor Prats, Boikot i Ebri Knight, entre d'altres. Actualment, el grup de Gandia està de gira per tot l'Estat espanyol i també farà una parada a la nostra ciutat. El grup liderat per Toni Sánchez (Panxo) combina el rap i el hip hop amb un estil més electrònic. 

 

També et pot interessar: