Torna la Línia 34, que uneix el centre de la ciutat amb l'Estadi del CF Reus

El servei es posarà en marxa aquest dissabte, 25 d'agost, conicidint amb el primer partit que juga l'equip a casa
Reus Transport posa en marxa la Línia 34 | TarragonaDigital.com

 

Reus Transport, l'empresa municipal de transport urbà, tornarà a posar en marxa la Línia 34, la qual va ser creada fa dos anys per unir el centre de la ciutat amb l'Estadi Municipal del CF Reus Deportiu. Aquest any, la línia iniciarà la seva activitat a partir d'aquest dissabte, 25 d'agost, coincidint amb el primer dia que el CF Reus Deportiu juga a casa. 

 

La línia 34 estarà vigent fins al juny del 2019

La Línia 34 es tornarà a posar en marxa aquest dissabte, justament quan es juga el partit del CF Reus - Real Zaragoza, el primer partit de la lliga que l'equip juga a casa. Cal destacar que la línia es mantindrà operativa tota la temporada, fins al juny del 2019. D'altra banda, la línia també funcionarà els dies en què hi hagi partit i sigui entre setmana. 

 

El recorregut de la línia 34 serà el mateix que en les temporades anteriors. Així doncs, l'autobús sortirà des de la plaça de les Oques, passant pel camí de l'Aleixar i per la carretera d'Alcolea, fins a arribar a l'Estadi Municipal. Aquest servei es durà a terme amb un autobús que té una capacitat per a 90 places. 

 

A més, l'autobús d'aquesta línia sortirà amb una freqüència de deu minuts. Per tant, si el partit de futbol comença a les 19.00 hores, la línia començarà a estar operativa a partir de les 17.10 hores des de la plaça de les Oques, i l'última sortida serà a les 18.50 hores. Per altre costat, en relació al viatge de tornada, l'autobús sortirà de l'Estadi del CF Reus quan finalitzi el partit. Així doncs, si continuem amb l'exemple d'abans, a les 20.54 hores començaran els trajectes de tornada. L'últim viatge tindrà lloc a les 21.34 hores. 

 

Mapa de la ruta que farà l'autobús de la línia 34 fins a l'Estadi Municipal del CF Reus | CEDIDA

 

 

Ja estan a la venda les entrades del CF Reus - Real Zaragoza

El CF Reus Deportiu ja ha posat a la disposició dels socis les entrades per al pròxim partit de lliga a l'Estadi Municipal, que es jugarà el dissabte, 25 d'agost contra el Real Zaragoza. Així doncs, les persones que estiguin abonades o disposin del carnet 'Sóc del Reus' poden adquirir les seves localitats, des del passat dilluns 20 d'agost, a la botiga del club blanc-i-negre, situada al centre comercial El Pallol. En canvi, el públic general pot comprar les entrades, des d'avui 22 d'agost, al mateix lloc.

 

Tanmateix, dues hores abans que comenci el partit es podran adquirir les entrades a les taquilles de l'Estadi Municipal. Els preus de les entrades es mantenen per a tots els partits de la temporada: 20 euros a Gol, 25 euros a Lateral, 36 euros a Tribuna Baixa i 48 euros a Tribuna Alta.