Imatge de la pomerània perduda aquest cap de setmana a els Pallaresos

Mobilització a les xarxes per trobar un gos perdut a els Pallaresos

Els propietaris han presentat denúncia davant els Mossos d'Esquadra

Aquest cap de setmana una família del municipi dels Pallaresos ha patit un ensurt dels grossos. La família ha perdut la gosseta que feia dos anys que vivia amb ells, una pomerània de color marró clar, que respon al nom de Zeus.

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Zeus, segons els propietaris, es va perdre el dissabte dia 12 de desembre. La gosseta porta el xip corresponent i els seus propietaris la tenien d'ençà que era un cadell. Aquest matí de dilluns han presentat denúncia davant dels Mossos d'Esquadra. La família propietària ha demanat que si algú veu a Zeus, es posi en contacte amb Sandra, al número 628807202

El prec d'ajuda de la família s'ha produït a través de les xarxes socials que solen jugar un paper fonamental en aquestes situacions. De fet, el mes d'octubre d'enguany, una noia va perdre el seu gos i el va trobar en 10 minuts gràcies a la intervenció del grup de Facebook, 'Cambrils en positiu'. 

Rescat heroic a Vilallonga del Camp

La història de Zeus no és l'única història protagonitzada per gossos aquest cap de setmana a la comarca del Tarragonès. De fet, aquest diumenge, 13 de desembre, el propietari d'una gosseta va demanar ajuda al cos de Bombers de la Generalitat perquè la seva gosseta havia caigut per un pou d'uns 20 metres de fondària situat a Vilallonga del Camp. 

El rescat va tenir un final feliç i la piulada dels Bombers ha tingut força ressò, amb 434 'M'agrada', 35 repiulades i 46 comentaris felicitant els Bombers per l'actuació i demanant que es tapin els pous.