Imatge d'arxiu d'uns diaris

Les portades d'avui, 10 de juny

Les portades dels diaris en paper del Camp de Tarragona

Bon dia i bona hora! Ja és dijous, 10 de juny de 2021. Com cada matí, repassem les portades dels diaris en paper de les comarques tarragonines.

Avui, el ‘Diari de Tarragona’ enceta la jornada amb les dades del percentatge de tarragonins que han decidit no vacunar-se, un 3%, 8.700 persones de moment. També destaca la celebració del Fòrum Ciutadà de Reus, per dissenyar l'estratègia de ciutat a 10 anys.

També remarca l'atac a una dona de 38 anys que va ser apunyalada per la seva parella a Amposta. Finalment, destaca que l'Ajuntament de Tarragona demana ajuda per frenar la violència, l'arxivament del 'Cas Budellera', i que Salou tindrà un nou estadi a Barenys.

El ‘Diari Més’, per la seva banda, arrenca el dia amb la demanda de l'Ajuntament de Tarragona per gestionar la situació dels extutelats a la ciutat. Destaca també la celebració del Fòrum Ciutadà de Reus, per elaborar el Pla Estratègia Reus Horitzó 2032.

També informa sobre l'aixecament de les restriccions de l'oci nocturn i hostaleria; que Tarragona treballa en una Santa Tecla alternativa, i l'atac d'un home a la seva parella a Amposta.

Diari de Tarragona

Més Tarragona