Imatge d'arxiu d'uns diaris

Les portades d'avui, 12 de març

Les portades dels diaris en paper del Camp de Tarragona

Bon dia i bona hora! Ja és divendres, 12 de març de 2021. Com cada dia, repassem les portades en paper de les comarques tarragonines.

Avui, el ‘Diari de Tarragona’, porta en portada la reobertura del comerç no essencial en cap de setmana i la resta de noves mesures que s'aplicaran a partir del pròxim dilluns. També destaca la negativa del Procicat a la reobertura de Port Aventura el 27 de març, la mort de la dona Deltebre que es va casar a la UCI de l'Hospital de Tortosa Verge de la Cinta i el nou dispositiu policial que s'ha muntat a Tarragona.

El ‘Diari Més’, per la seva part, també arrenca el dia amb les noves mesures de restricció que hi haurà arreu de Catalunya a partir de dilluns, però dedica la seva foto de portada a les obres al Castell d'Escornalbou on s'han descobert les restes dels orígens de la construcció. En altres notícies destacades hi ha la vigilància d'abocaments i el trànsit amb una unitat de drons o l'inici de la preinscripció escolar pel curs 2021/2022.

Arriba el divendres i arriba el setmanari la 'Nova Conca' que porta en portada el primer any de la Covid-19 des de l'inici del confinament domiciliari i les noves restriccions que hi haurà a partir de dilluns arreu de Catalunya. També destaca la prohibició de beure aigua de l'aixeta pel mercuri que hi ha a l'Espluga de Francolí i la caiguda d'una part de la teulada del monestir de la Serra de Montblanc.

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Diari de Tarragona

Diari Més

Nova Conca