Imatge d'arxiu d'uns diaris

Les portades d'avui, 5 de febrer

Les portades dels diaris en paper del Camp de Tarragona

Bon dia i bona hora! Per fi és divendres, 5 de febrer de 2021. Com cada matí, repassem les portades dels diaris en paper de les comarques tarragonines.

Avui, el ‘Diari de Tarragona’ enceta la jornada amb les minses modificacions en les restriccions anunciades ahir pel govern català: dues hores més al dia per a la restauració, confinament comarcal i obertura dels gimnasos al 30%, entre d’altres. El ‘tascaman’ tarragoní Eduard Boada ocupa també un lloc prominent en portada, superant la Covid-19 després de 97 dies ingressat. L’arribada del 5G a Reus, l’entrevista a la candidata Laia Estrada o la futura residència dels Caputxins, a Tarragona, altres qüestions destacades.

El ‘Diari Més’, per la seva part, arrenca el dia destacant les més de 2.300 peticions d’exempció per no ser en una mesa registrades fins ara a la demarcació de Tarragona, de cara al 14-F. La donació de Mercadona al Banc dels Aliments de les Comarques de Tarragona és l'altre tema dominant en portada, que es completa amb l’últim balanç de la Covid-19 i el Carnaval alternatiu de Tarragona.

Diari de Tarragona, 5 de febrer de 2021

Diari Més, 5 de febrer de 2021